ΝΔ: Η αφωνία του κ. Τσίπρα για τις αποκαλύψεις στο Ειδικό Δικαστήριο συνεχίζεται

    Ημερομηνία:

    «Η αφωνία του κ. Τσίπρα για τις αποκαλύψεις στο Ειδικό Δικαστήριο συνεχίζεται!», επισημαίνεται σε ανακοίνωση από το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας.

    Φλίγκος

    «Πού κρύβεται ο κ. Τσίπρας; Αφωνία για τις επώνυμες, ένορκες καταγγελίες για σακούλες με επταψήφια ποσά που κατέληγαν στο κόμμα του. Αφωνία για τα sms διανομής ποσοστών μεταξύ καναλαρχών για το ΣΥΡΙΖΑ channel, με 51% «αδιαίρετο» σε Καλογρίτσα και «Α2»! Αφωνία στις ερωτήσεις για το εάν ο τότε πιο στενός του συνεργάτης κ. Παππάς δρούσε αυτοβούλως! Καμία απάντηση στο γιατί κανείς δεν έχει μηνύσει τον κ. Καλογρίτσα, αν όλα όσα καταγγέλλει τόσα χρόνια είναι ψευδή και συκοφαντικά», αναφέρει στην ανακοίνωσή της η ΝΔ.

    Και καταλήγει: «Για πόσο θα κρύβεται ο κ. Τσίπρας; Δεν νιώθει την ανάγκη να μιλήσει για όλα αυτά τα τόσο επιβαρυντικά για το κόμμα του; Περιμένουμε τις απαντήσεις και θα συνεχίσουμε να τις ζητάμε όσο κι αν προσπαθεί να τις αποφύγει».

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Η δικαστικός που έγινε εστιάτορας στη Μεσσηνία

    Το πρωινό φως διαχέεται απαλά μέσα από τα παράθυρα...

    Serial killer στην Ιταλία: Ο δολοφόνος της συνοδού πολυτελείας είχε σκοτώσει και άλλο κορίτσι

    Ως πιθανός serial killer εξετάζεται, πλέον, ο 32χρονος Ρουμάνος,...

    Χρέωσε 30€ για 2 χλμ. – Σύλληψη οδηγού ταξί στο λιμάνι του Πειραιά

    Στη σύλληψη οδηγού ταξί προχώρησε χθες η Τροχαία Πειραιά, έπειτα από καταγγελία...

    Γιαννακόπουλος: Εγώ τιμωρήθηκα για ένα κ@@@δάχτυλο, είμαι περίεργος να δω αν τιμωρηθεί ο Φουρνιέ για τον 4ο τελικό

    Στην χειρονομία του Εβάν Φουρνιέ αναφέρθηκε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος σε ανάρτησή του στο Instagram και...