ΝΔ κατά Κασσελάκη: «Ας αποφεύγει τα σπίτια συγγενών βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ για φτηνά σόου σε πλημμυροπαθείς»

    Ημερομηνία:

    Σκληρή επίθεση στον Στέφανο Κασσελάκη εξαπέλυσε η Νέα Δημοκρατία αναφορικά με την επίσκεψή του στους πλημμυροπαθείς του Βόλου.

    Η Νέα Δημοκρατία κατηγορεί τον Στέφανο Κασσελάκη για φθηνό επικοινωνιακό σόου και καταλήγει λέγοντας «να αποφεύγει τα σπίτια συγγενών τοπικών βουλευτών τους».

    GLEARNET

    Η ανακοίνωση έχει ως εξής:

    Φλίγκος

    «Το να πολιτεύεται ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης αποκλειστικά με show και φτηνή επικοινωνία είναι δικαίωμά του. Το να το κάνει αυτό απευθυνόμενος σε πολίτες που έχουν πληγεί από το πιο έντονο καιρικό φαινόμενο των τελευταίων ετών, όμως, είναι προσβλητικό και χυδαίο.

    Σε κάθε περίπτωση, αφού έτσι έχει επιλέξει να πορευθεί, τουλάχιστον ας πει στον σκηνοθέτη του, να αποφεύγει τα σπίτια συγγενών τοπικών βουλευτών τους».

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    ΓΥΝΑΙΚΑ ΕΒΓΑΙΝΕ ΑΠΟ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΚΑΙ… ΚΑΤΕΛΗΞΕ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ: Αγωγή για ατύχημα στον πεζόδρομο Κανάρη

    Το πρώτο ατύχημα πριν ολοκληρωθεί το έργο πεζοδρόμησης της...

    Λάκης Λαζόπουλος: Το καυστικό σχόλιο για την προσχώρηση του Ανδρέα Λοβέρδου στη Νέα Δημοκρατία

    Το καυστικό σχόλιο του Λάκη Λαζόπουλου Την προσχώρηση του Ανδρέα...

    ΑΣΤΙΚΟ ΚΤΕΛ ΠΑΤΡΑΣ: «Απόκλιση κατά 10 με 20 λεπτά»

    Καθυστερήσεις και αναμονή και για το επιβατικό κοινό που...

    Περιοδεία στελεχών του ΠΑΣΟΚ στις καμμένες περιοχές της Αιγιάλειας

    Ο Γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής Αχαΐας, Νίκος Μοίραλης και...