Νέα ανατροπή στην υπόθεση του Αιγιώτη Μάριου Παπαγεωργίου: Δεκτή η έφεση κατά του απαλλακτικού βουλεύματος

    Ημερομηνία:

    Νέα ανατροπή στην υπόθεση του Μάριου Παπαγεωργίου καθώς οι οκτώ κατηγορούμενοι από την πρώτη ομάδα του καταδικασμένου ως εγκεφάλου της απαγωγής, θα κληθούν να δώσουν και πάλι εξηγήσεις σε καίρια ερωτήματα.

    Η εισαγγελία άσκησε έφεση κατά του απαλλακτικού βουλεύματος, κάνοντας δεκτό το αίτημα της μητέρας του Μάριου, Βαρβάρας.

    Ο δικηγόρος της οικογένειας, Νίκος Ρουσόπουλος είπε στο anikolouli.gr:

    «Είχαμε μια εξέλιξη η οποία χαροποιεί ιδιαίτερα την πλευρά της πολιτικής αγωγής διότι η ανάκριση είχε πάρα πολλά κενά, που οδήγησαν στην έκδοση του απαλλακτικού βουλεύματος, τα οποία τώρα θα καλυφθούν.

    Θα κληθούν οι κατηγορούμενοι να δώσουν απαντήσεις σε συγκεκριμένα ερωτήματα και ευελπιστούμε ότι η υπόθεση θα οδηγηθεί στο ακροατήριο».

    ICECAP

    Υπενθυμίζεται ότι ανάμεσά στους 8 και οι δυο γιοι του καταδικασμένου εγκεφάλου της απαγωγής και της δολοφονίας του Μάριου Παπαγεωργίου απαλλάχθηκαν, με βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Αθηνών.

    Mεταξύ των κατηγοριών ήταν η αρπαγή και η ανθρωποκτονία.

    Το χρονικό της υπόθεσης

    Ο Μάριος Παπαγεωργίου χάθηκε στις 9 Αυγούστου του 2012, οπότε είχε αναχωρήσει με το αυτοκίνητό του από το Διακοφτό Αχαΐας, όπου βρισκόταν με τη μητέρα του για διακοπές, για το Αίγιο.

    Την επομένη η μητέρα του δέχθηκε τηλεφώνημα από αγνώστους που ζητούσαν 620 χιλιάδες ευρώ λύτρα για την απελευθέρωση του γιου της.

    Ο ισοβίτης, οικογενειακός φίλος τότε, είχε πείσει τη γυναίκα να μην ειδοποιήσει τις Αρχές αναλαμβάνοντας εκείνος να κάνει τις απαιτούμενες ενέργειες ώστε να βρεθεί ο 26χρονος, κερδίζοντας χρόνο για να εξαφανίσει τα ίχνη του φοιτητή και για να καλύψει τη δράση της ομάδας που υπό τις εντολές του ενεπλάκη στην υπόθεση.

    Φλίγκος

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    ΠΑΤΡΑ: Τους “τσάκωσαν” να κλέβουν ρεύμα

    Συνελήφθησαν, χθες το πρωί, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης...

    Παιδιά, ηλικιωμένοι και ΑμεΑ: Ποιοι δικαιούνται δωρεάν κατασκήνωση φέτος – Όλες οι λεπτομέρειες

    Η εφαρμογή του Κρατικού Κατασκηνωτικού Προγράμματος παραμένει μια από τις πιο...

    ΠΑΤΡΑ: Έφυγαν από τη ζωή και θα κηδευτούν την Πέμπτη 24 και την Παρασκευή 25-4-2025

    ΚΗΔΕΙΑ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΠΟΛΥΞΕΝΗ (ΧΗΡΑ) ΘΕΟΔ. ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΥ ΕΤΩΝ 83 ΚΗΔΕΥΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ...