ΝΕΑ ΔΗΛΩΣΗ ΚΟΥΓΙΑ: Τα ιατροδικαστικά νούμερα θα δουν ότι η Ρούλα Πισπιρίγκου θα αθωωθεί

    Ημερομηνία:

    Από τον Αλέξη Κούγια, δικηγόρο της Ρούλας Πισπιρίγκου, το flamis.gr έλαβε το εξής:

    Οι συνεργάτες μου, λόγω του ότι σήμερα δεν υπάρχουν Δικαστήρια στη Αθήνα και εγώ ευρίσκομαι στη Θεσσαλονίκη στη δίκη του Άλκη Καμπανού, με ενημέρωσαν ότι διάφορα ιατροδικαστικά νούμερα, κατά σύμπτωση όλοι οι ψηφοφόροι ιατροδικαστές του υποψηφίου δημάρχου Μαγκουφάνας Γρηγόρη Λέων, οι οποίοι δεν έχουν κάνει ούτε μια νεκροψία – νεκροτομή στη ζωή τους και δεν έχουν υπογράψει ούτε ένα πιστοποιητικό ασφυκτικού θανάτου, εμφανίζονται σε συγκεκριμένη εκπομπή, τα στελέχη της οποίας φοβούνται πλέον ότι θα κληθούν να πληρώσουν εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ στην εντολέα μου κα Σ.Π., για να την αποζημιώσουν, και αναπτύσσουν στους ιατροδικαστικά ανίδεους και ανυποψίαστους θεατές της συγκεκριμένης τηλεοπτικής εκπομπής διάφορες ιατροδικαστικές ανοησίες, σαν αυτές που επί μήνες έλεγε ο «πρόεδρος των ιατροδικαστών» και όλοι μαζί κατάφεραν και οδήγησαν τους Εισαγγελείς και τη Δικαιοσύνη μέχρι τώρα στη μεγαλύτερη δικαστική πλάνη του αιώνα.

    Μετά τις τελευταίες εξελίξεις σε όλους αυτούς θέλω να τονίσω το εξής:

    Ό,τι και να κάνουν, ό,τι και να πουν πλέον, ο κόσμος τούς έχει καταλάβει, η κα κατηγορουμένη έχει πλέον πραγματική υπεράσπιση, ενώ  μετά την κατάρρευση του κατηγορητηρίου για τη Μαρία – Ελένη και την Ίριδα, έρχεται και η αθώωση της κας κατηγορουμένης για την υπόθεση της Τζωρτζίνας.

    Τα υπόλοιπα όταν πρέπει και εκεί που πρέπει.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    ΠΑΤΡΑ: Αυτός είναι ο “βασικός” στα δημοσιογραφικά ηνία της εφημερίδας ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ – ΦΩΤΟ! Αντικατέστησε τον Δ. Τριανταφυλλόπουλο

    ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: https://toloukoumi.gr/%cf%80%ce%b1%cf%84%cf%81%ce%b1-%ce%b1%cf%85%cf%84%cf%8c%cf%82-%ce%b5%ce%af%ce%bd%ce%b1%ce%b9-%ce%bf-%ce%b2%ce%b1%cf%83%ce%b9%ce%ba%cf%8c%cf%82-%cf%83%cf%84%ce%b1-%ce%b4%ce%b7%ce%bc%ce%bf%cf%83/

    Γκάλης: Θα μπορούσα να είχα παίξει μπάσκετ μέχρι τα 40 μου – Βίντεο – Στην ίδια σκηνή με τους Αντετοκούνμπο

    Ο Νίκος Γκάλης φιλοξενήθηκε στο «Σταύρος Νιάρχος» και την εκδήλωση «Bigger...

    Λίλι Άλεν: Δεν θυμάμαι ακριβώς πόσες αμβλώσεις έχω κάνει μέχρι τα 23 μου, έμενα συνεχώς έγκυος

    Στο προσκήνιο βρέθηκε και πάλι η Λίλι Άλεν, με τις...

    Επίθεση Οζέλ σε Ερντογάν: «Είναι αρχηγός χούντας», δήλωσε ο πρόεδρος του CHP σε συγκέντρωση υπέρ του Ιμάμογλου

    «Ο Ρετζέπ Ταγίπ Ενρτογάν δεν είναι πλέον πρόεδρος της Δημοκρατίας, αλλά...