Νέα δημοσκόπηση! Τα ίδια αποτελέσματα πάλι και πάλι! Toυ Ανδρέα Τζουραμάνη

    Ημερομηνία:

    Ουσιαστικά μπαίνοντας στην τελική ευθεία προ των εκλογών καμία δημοσκόπηση δε δείχνει αλλαγή πολιτικού σκηνικού.
    Έπειτα από όλες αυτές τις καταγγελίες, που είδαν το φως της δημοσιότητας από την εφημερίδα Documento του κ. Βαξεβάνη, κανένα κόμμα της αντιπολίτευσης δεν καρπώνεται τη φθορά της Ν.Δ.
    Σίγουρα κάτι λέει αυτό. Ας το κατανοήσουν οι αρμόδιοι εκεί στη Χαριλάου Τρικούπη και ας αποφασίσουν επιτέλους ριζική αλλαγή στην στρατηγική που ακολουθούν, αν θέλουν να δουν διαφορετικά αποτελέσματα.
    Η χάραξη στρατηγική όμως δεν είναι κάτι αόριστο και δεν γεννιέται έτσι απλά. Επι της ουσίας σωστή στρατηγική μπορεί να παραχθεί από ανθρώπους και επιστήμονες που έχουν γνώση και βιώνουν την πραγματική πολιτική στη βάση της κοινωνίας κι όχι από ανθρώπους κομματικής ιδρυματοποίησης. Αυτοί ούτε έναν ορισμό τι σημαίνει στρατηγική δεν μπορούν να αρθρωνόσουν, θα χαράξουν και στρατηγική; Δεν γίνονται αυτά τα πράγματα. Πόσο πιο απλά να το εκφράσουμε!
    Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο που λέει "Πρόθεση ψήφου στις Βουλευτικές εκλογές 'Και αν είχαμε την επόμενη Κυριακή Βουλευτικές εκλογές τι θα ψηφίζατε;' 29,3 20,7 11,9 Σύνολο 4,8 3,4 metronforum20 orum2.0 3,2 2,7 28,9 oKT 2022 20,9 11,3 4,8 3,4 3.6 ΣΥΡΙΖΑ Αδιευκρίνιστη ψήφος: 12,4 மgாth KKE 3,8 8,9 MέPAas) ΕΛΛΗΝΕΣ Λοιπά 3,5 Άκυρο- Λευκό ψηφίσουν Αναποφά σιστοι ΔΑ METRONANALYSIS 68"
    PhysioClinic

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Καύσιμα: Πήρε πάλι την… ανηφόρα η βενζίνη – Πού θα φτάσει

    Οπρόεδρος των Πρατηριούχων Εμπόρων Καυσίμων Αττικής, Νίκος Παπαγεωργίου μίλησε...

    Σε καρναβαλικούς ρυθμούς η Πάτρα – Τα εντυπωσιακά άρματα του καρναβαλιού (video)

    Σε εορταστικό κλίμα και με έντονη καρναβαλική ατμόσφαιρα έχει...

    Ταμείο Δικηγόρων Πάτρας: Διερευνώνται κινήσεις χρημάτων σε κοινούς λογαριασμούς

    Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται ο διαχειριστικός έλεγχος που διενεργούν...
    Best Shop