Νέα δημοσκόπηση! Τα ίδια αποτελέσματα πάλι και πάλι! Toυ Ανδρέα Τζουραμάνη

    Ημερομηνία:

    Ουσιαστικά μπαίνοντας στην τελική ευθεία προ των εκλογών καμία δημοσκόπηση δε δείχνει αλλαγή πολιτικού σκηνικού.
    Έπειτα από όλες αυτές τις καταγγελίες, που είδαν το φως της δημοσιότητας από την εφημερίδα Documento του κ. Βαξεβάνη, κανένα κόμμα της αντιπολίτευσης δεν καρπώνεται τη φθορά της Ν.Δ.
    Σίγουρα κάτι λέει αυτό. Ας το κατανοήσουν οι αρμόδιοι εκεί στη Χαριλάου Τρικούπη και ας αποφασίσουν επιτέλους ριζική αλλαγή στην στρατηγική που ακολουθούν, αν θέλουν να δουν διαφορετικά αποτελέσματα.
    Η χάραξη στρατηγική όμως δεν είναι κάτι αόριστο και δεν γεννιέται έτσι απλά. Επι της ουσίας σωστή στρατηγική μπορεί να παραχθεί από ανθρώπους και επιστήμονες που έχουν γνώση και βιώνουν την πραγματική πολιτική στη βάση της κοινωνίας κι όχι από ανθρώπους κομματικής ιδρυματοποίησης. Αυτοί ούτε έναν ορισμό τι σημαίνει στρατηγική δεν μπορούν να αρθρωνόσουν, θα χαράξουν και στρατηγική; Δεν γίνονται αυτά τα πράγματα. Πόσο πιο απλά να το εκφράσουμε!
    Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο που λέει "Πρόθεση ψήφου στις Βουλευτικές εκλογές 'Και αν είχαμε την επόμενη Κυριακή Βουλευτικές εκλογές τι θα ψηφίζατε;' 29,3 20,7 11,9 Σύνολο 4,8 3,4 metronforum20 orum2.0 3,2 2,7 28,9 oKT 2022 20,9 11,3 4,8 3,4 3.6 ΣΥΡΙΖΑ Αδιευκρίνιστη ψήφος: 12,4 மgாth KKE 3,8 8,9 MέPAas) ΕΛΛΗΝΕΣ Λοιπά 3,5 Άκυρο- Λευκό ψηφίσουν Αναποφά σιστοι ΔΑ METRONANALYSIS 68"

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Οι λύκοι επιστρέφουν: Πώς εξηγείται το φαινόμενο – Τι κάνουμε σε πιθανό τετ α τετ

    Ο λύκος κάποτε έφτασε στα πρόθυρα της εξαφάνισης. Σήμερα, όμως, επανέρχεται στα ελληνικά...

    Η Skye Sutton με καυτά μπικίνι σε σκάφος στην ακτή Αμάλφι

    Η Skye Sutton με καυτά μπικίνι σε σκάφος στην...

    Μια απίστευτη συλλογή που περιλαμβάνει 23 σπάνιες Porsche 911, 5 Ferrari, αλλά και ένα τανκ!

    Οι διαδικτυακές δημοπρασίες αυτοκινήτων είναι ιδιαίτερα δημοφιλείς τα τελευταία...

    Μουσείο του Λούβρου: Βίντεο από τη στιγμή που οι διαρρήκτες κλέβουν τα κοσμήματα στη Γκαλερί Απόλλων

    Εντυπωσιακά πλάνα που μετέδωσε το γαλλικό τηλεοπτικό δίκτυο BFMTV...