Νέα επίθεση στο Σίδνεϊ – Άγνωστος μαχαίρωσε ιερέα την ώρα που κήρυττε σε live μετάδοση, δείτε βίντεο

    Ημερομηνία:

    Νέο περιστατικό με μαχαιρώματα και μάλιστα αυτή τη φορά σε ζωντανή μετάδοση, σημειώθηκε σε περιοχή του Σίδνεϊ, λίγα 24ωρα μετά το «χτύπημα» στο εμπορικό κέντρο, που άφησε πίσω του έξι νεκρούς πολίτες.

    Η επίθεση πραγματοποιήθηκε σε βάρος ενός ιερέα, ο οποίος την ώρα που κήρυττε στην εκκλησία The Good Shepherd Church, στην περιοχή Ουέικλι, στα δυτικά του Σίδνεϊ το απόγευμα της Δευτέρας (τοπική ώρα), είδε ξαφνικά έναν άγνωστο με μαχαίρι να τον πλησιάζει στην Αγία Τράπεζα και να τον μαχαιρώνει πολλές φορές.

    Άμεσα έσπευσαν οι πιστοί που βρίσκονταν στον χώρο για να τον εμποδίσουν, ενώ υπάρχουν αναφορές για τουλάχιστον τέσσερις τραυματίες. Ο δράστης – τα κίνητρα του οποίου είναι απροσδιόριστα – έχει συλληφθεί, ενώ σύμφωνα με την πρώτη ενημέρρωση από την αστυνομία, τα τραύματα του ιερέα δεν είναι απειλητικά για τη ζωή του.

    Δείτε το βίντεο της επίθεσης

    Και βίντεο από τη μεταφορά του σε ασθενοφόρο μετά την επίθεση

    Ποιός είναι ο ιερέας που μαχαιρώθηκε

    Ο ιερέας που μαχαιρώθηκε το απόγευμα της Δευτέρας στο δυτικό Σίδνεϊ, ονομάζεται Mari Emmanuel και έχει μεγάλο ποίμνιο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με πάνω από 17.000 οπαδούς να τον ακολουθούν στο Facebook.

    Απέκτησε φήμη κατά τη διάρκεια της πανδημίας όταν χαρακτήρισε το lockdown στο Σίδνεϊ ως «μαζική δουλεία» και υποστήριξε ότι τα εμβόλια είναι μάταια, επειδή η «κανονική» ζωή θα ενισχύσει την ανοσία.

    Πρόσφατα είχε ταξιδέψει και στη Λωρίδα της Γάζας για να συμπαρασταθεί στους Παλαιστίνιους.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Θανατηφόρα καραμπόλα 4 οχημάτων στη Βουλιαγμένης: Νεκρή μια 64χρονη, τραυματίστηκαν άλλα τρία άτομα

    Τροχαίο δυστύχημα με μια γυναίκα ηλικίας 64 ετών να χάνει...

    Δείπνο απόλυτης χλιδής από τη βασιλική οικογένεια της Βρετανίας για τον Τραμπ – Δείτε φωτό

    Ακόμη και ο Ντόναλντ Τραμπ εντυπωσιάστηκε από τις εικόνες απόλυτης χλιδής...

    ΠΑΤΡΑ: Έφυγαν από τη ζωή και θα κηδευτούν την Πέμπτη 18-9-2025

    ΚΗΔΕΙΑ Την  πολυαγαπημένη  μας ΣΜΑΡΑΓΔΑ (χήρα) ΣΠΥΡ. ΡΑΥΤΟΠΟΥΛΟΥ ΤΟ ΓΕΝΟΣ ΚΟΥΝΟΥΣΟΥ ΖΩΓΡΑΦΟΣ -...