Νέα εξέλιξη στην υπόθεση Παντελίδη – Η αποκάλυψη της Μίνας Αρναούτη

    Ημερομηνία:

    Στις εξελίξεις για την υπόθεση του τροχαίου που κόστισε τη ζωή στον Παντελή Παντελίδη 6,5 χρόνια πριν, αναφέρθηκε η Μίνα Αρναούτη.

    Όπως η ίδια ενημέρωσε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, πρόκειται σύντομα να πραγματοποιηθεί μία νέα δίκη και αφορά τους μάρτυρες που μήνυσε.

    «Ημερομηνία για τη δίκη με τους μάρτυρες που μηνύσαμε, όπου εμφανίστηκαν 5 χρόνια μετά το ατύχημα και το δικαστήριο έκρινε όψιμους. Δεν βαριέμαι ποτέ», έγραψε στο story της η Μίνα Αρναούτη, στο οποίο δημοσίευσε το έγγραφο με την κλήση μάρτυρα που έλαβε από τον εισαγγελέα πλημμελειοδικών Αθηνών.

    Δείτε την ανάρτησή της

    minaarnaouti14

    Υπενθυμίζεται ότι στις 18 Ιανουαρίου του 2016, ο Παντελής Παντελίδης σκοτώθηκε μετά από τροχαίο που είχε στο Ελληνικό, βυθίζοντας σε θλίψη οικογένεια, φίλους και ανθρώπους της εγχώριας μουσικής. Η Μίνα Αρναούτη εκτός από φίλη του αδικοχαμένου τραγουδιστής, ήταν και επιβαίνουσα στο όχημα, με το οποίο συνέβη το ατύχημα.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Τέσσερις σίγουροι τρόποι για καλύτερο σεξ

    Τα υποκείμενα αρνητικά συναισθήματα που έχουν οι γυναίκες γύρω...

    Τα τρία ζευγάρια ζωδίων που κάνουν τους χειρότερους καβγάδες

    Οι εντάσεις και οι διαφωνίες σε ένα ζευγάρι είναι...

    6 άγνωστες χρήσεις της ταμπλέτας πλυντηρίου στην καθαριότητα της κουζίνας μας

    Αυτό που με σιγουριά όλοι γνωρίζουμε, είναι ότι οι ταμπλέτες...

    Αίγυπτος: Πώς χτίστηκαν οι Πυραμίδες – Ίσως βρέθηκε η απάντηση στον γρίφο αιώνων

    Ο τρόπος με τον οποίο χτίστηκαν οι πυραμίδες της...