Νέα καταδρομική επίθεση με μολότοφ σε διμοιρία στα Εξάρχεια

    Ημερομηνία:

    Νέα καταδρομική επίθεση με βόμβες μολότοφ, η τέταρτη σε διάστημα  μόλις 15 ημερών κατά αστυνομικών, σημειώθηκε το βράδυ του Σαββάτου.

    Αυτή την φορά ομάδα αντιεξουσιαστών με καλυμμένα χαρακτηριστικά, επιτέθηκε  με μολότοφ, πέτρες και ξύλα, κατά ανδρών της ΥΜΕΤ  που πραγματοποιούσαν στατική φυλαξη στην  συμβολή ων οδών Ζοωδόχου Πηγής και Σόλωνος.

    Όπως φαίνεται και στο αποκλειστικό βίντεο του L&O, από το σημείο της επίθεσης, υπήρξε ολιγόλεπτη διακοπή κυκλοφορίας  με τους αστυνομικούς να σβήνουν την φωτιά που προκάλεσε η ρίψη μολότοφ με πυροσβεστήρες που έχουν στην κατοχή του. Οι άνδρες των ΥΜΕΤ απώθησαν τα άτομα προς τη οδό Κωλλέτη και σύμφωνα με πληροφορίες του L&O προχώρησαν σε μια τουλάχιστον σύλληψη ατόμου. Από τη  επίθεση  που σημειώθηκε στις 23:50 το βράδυ, δεν αναφέρθηκαν τραυματισμοί.

     

     

     

     

     

     

     

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Αναπτυξιακός νόμος: Νέο επενδυτικό κύμα 1,5 δισ. στην παραγωγή

    Η επενδυτική διάθεση στη χώρα καλά κρατεί, όπως μαρτυρούν...

    Οι αθλητικές μεταδόσεις 23/11/2025

    13:30 COSMOTE SPORT 1 HD Ελλάς Βερόνα – Πάρμα...

    Αποκάλυψε την απιστία του άνδρα της από τη μπουγάδα – «Με κατηγόρησε ότι φταίω εγώ γιατί έχω αλλάξει»

    Η TikToker Courtney (@courtney.lee.e) έκανε μπουγάδα, όταν ανακάλυψε ανάμεσα στα βρόμικα...