Νέα κόντρα Γεωργιάδη – Κασσελάκη: «Κάνει έναν μήνα διακοπές στη Μύκονο και μου κάνει κριτική» – «Η εικόνα μιλάει από μόνη της»

Ημερομηνία:

Νέα κόντρα έχει ξεσπάσει μεταξύ του υπουργού Υγείας, Άδωνι Γεωργιάδη, και του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Στέφανου Κασσελάκη.

Αφορμή στάθηκε μία ανάρτηση του προέδρου της αξιωματικής αντιπολίτευσης με ένα βίντεο από διάλογο που είχε ο υπουργός Υγείας με εργαζόμενους σε νοσοκομεία των Δωδεκανήσων.

 

«Είναι δίκαιο να γυρνάω τα νοσοκομεία, για να δω τα προβλήματα και να βρω λύσεις στις χρόνιες ελλείψεις -και θα βρω- και να διαβάζω αυτή την ανάρτηση από έναν άνθρωπο, που έναν μήνα τώρα κάνει διακοπές στη Μύκονο, έχοντας αφήσει τους εργαζομένούς του απλήρωτους και χωρίς το δώρο τους;» απάντησε ο Άδωνις Γεωργιάδης με δική του ανάρτηση στο Twitter.

Και πρόσθεσε: «Και να μου κάνει κριτική για μία σκηνή ενός λεπτού, από μία περιοδεία σε Νοσοκομεία και ΚΥ πολλών ωρών, για την οποία οι παρόντες καλώς γνωρίζουν τί πραγματικά συνέβη».

«Είναι όμως και κωμικό ένας αρχηγός που δεν τολμά να διαγράψει από το κόμμα του τον Παύλο Πολάκη, ο οποίος εδώ και μέρες κατηγορεί ως κλέφτρα την βουλευτή του κα Αθηνά Λινού και κάνει ότι δεν το βλέπει, να ισχυρίζεται ότι θα απέλυε Υπουργό του…» κατέληξε στην ανάρτησή του ο υπουργός Υγείας.

 

Κοινοποίηση:

Τελευταία Νέα

Κοινοποίηση:

Περισσότερα Άρθρα
Σχετικα

Νίκος Οικονομόπουλος: Πώς τον προσέγγισε η σύντροφος του Φιρινίδη για τη δωρεά των 13.000 ευρώ – Ο διάλογος που αποκαλύφθηκε

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: https://toloukoumi.gr/%ce%bd%ce%af%ce%ba%ce%bf%cf%82-%ce%bf%ce%b9%ce%ba%ce%bf%ce%bd%ce%bf%ce%bc%cf%8c%cf%80%ce%bf%cf%85%ce%bb%ce%bf%cf%82-%cf%80%cf%8e%cf%82-%cf%84%ce%bf%ce%bd-%cf%80%cf%81%ce%bf%cf%83%ce%ad%ce%b3%ce%b3/

Νότης Σφακιανάκης: Η σπάνια φωτογραφία που «έσπασε» την απομόνωσή του – Η ανάρτηση του ανιψιού του για τα γενέθλιά του

Μια σπάνια φωτογραφία του Νότη Σφακιανάκη από παλαιότερη οικογενειακή...