Νέα κρούσματα στο νοσοκομείο “Αγ. Ανδρέας” – Ανεξέλεγκτη η διασπορά του κορονοϊού

    Ημερομηνία:

    Αλλα δύο κρούσματα κορονοϊού στο νοσοκομείο “Αγ. Ανδρέας”, όπου φαίνεται πως η διασπορά της πανδημίας είναι ανεξέλεγκη, καθώς ήδη από την αρχή της πανδημίας έχουν καταγραφεί 41 κρούσματα.

    Συγκεκριμένα ασθενής της Α΄ Παθολογικής κλινικής διαγνώστηκε με τον ιό ασθενής , ενώ και μια εργαζόμενη είναι θετική στον ιό, ενώ προχθές μια γιατρός βρέθηκε θετική στη νόσο.

    Παράλληλα, σύμφωνα με πληροφορίες ένας ακόμη εργαζόμενος αποχώρησε με συμπτώματα και αναμένονται τα αποτελέσματα του τεστ.

    Να σημειωθεί πως είχε αποφασιστεί στην πρόσφατη σύσκεψη υπό τον διοικητή της 6ης ΥΠΕ Γιάννη Καρβέλη να υπάρξει πλήρης εκκένωση και απολύμανση των χώρων.

    Από την πλευρά τους οι εργαζόμενοι ζητούν την άμεση λήψη μέτρων , όπως αναφέρουν και σε ανακοίνωσή του σωματείου τους για να σταματήσει η προέλαση της πανδημίας.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Έπεσαν από το μπαλκόνι κατά τη διάρκεια της ερωτικής πράξης

    Πολλά ατυχήματα έχουμε ακούσει να συμβαίνουν κατά τη διάρκεια της ερωτικής...

    Τα 4 αντικείμενα που πρέπει να κουβαλάς μαζί σου καθημερινά

    Κάποιοι το αποκαλούν τάση, άλλοι τρόπο ζωής ή χόμπι,...

    Η Ρωσίδα καλλονή που θα “στοιχειώσει” τα όνειρα σας!

    Όπως έχουμε αναφέρει αρκετές φορές οι Ρωσίδες έχουν από...

    «Είμαι αυτοδημιούργητη» δήλωσε η Πάρις Χίλτον και προκάλεσε αντιδράσεις – «Είσαι σε παραλήρημα» της γράφουν

    Αντιδράσεις προκάλεσε στα social media δήλωση της Πάρις Χίλτον ότι είναι...