Νέα Μάκρη – Νέο επεισόδιο ενδοοικογενειακής βίας: Ξυλοκόπησε τη σύζυγό του και ταμπουρώθηκε στο σπίτι

    Ημερομηνία:

    Νέο περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας με θύμα ακόμη μία γυναίκα σημειώθηκε στη Νέα Μάκρη, καθώς άνδρας ξυλοκόπησε τη σύζυγό του και ταμπουρώθηκε στο σπίτι τους.

    Σύμφωνα με την ΕΡΤ, ένας άνδρας ξυλοκόπησε άγρια τη σύζυγό του και στη συνέχεια ταμπουρώθηκε στο σπίτι έχοντας στην κατοχή του μία κυνηγετική καραμπίνα.

    Περίοικοι ενημέρωσαν την Αστυνομία που έσπευσε στο σημείο, ενώ ειδικός διαπραγματευτής της ΕΛ.ΑΣ. που βρέθηκε έξω από το σπίτι προσπάθησε να πείσει τον άνδρα να παραδοθεί.

    Σημειώνεται ότι ο άνδρας δεν φαίνεται να έκανε χρήση του όπλου ούτε να πυροβόλησε στον αέρα, ωστόσο μένει επίσημα να εξακριβωθεί, ενώ πλέον αναμένεται εάν θα υπάρξουν αλληλομηνύσεις.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Οι συνηθισμένοι μύθοι γύρω από το sex που κάποιοι πιστεύουν ακόμα…

    Σύμφωνα με έρευνες ο αριθμός των ατόμων που πιστεύουν...

    Αυτά είναι τα πιο βαρετά ζώδια στο κρεβάτι

    πάρχουν οι άνθρωποι που λατρεύουν το σεξ και μαζί...

    Τέσσερις λόγοι να αγκαλιάζετε το σύντροφο σας πιο συχνά – Τι κερδίζετε

    Όταν επιστρέφετε στο σπίτι μετά από μία μακρά και...

    Γάμος – Διαζύγιο: Η επέμβαση που φέρνει ανατροπή στις προσωπικές σχέσεις

    Η ποιότητα της ζωής των παχύσαρκων ατόμων βελτιώνεται μετά και την...