Νέα μεγάλη επένδυση στην ΒΙΠΕ Πατρών

    Ημερομηνία:

    Στη Βιομηχανική Ζώνη Πατρών ένα μεγάλο Ερευνητικό Κέντρο για την ανάπτυξη νέων φαρμακευτικών προϊόντων, μια επένδυση ύψους 10 εκατ. ευρώ από τη ΒΙΑΝΕΞ που αναμένεται να ολοκληρωθεί σύντομα.

    Με αυτόν τον τρόπο γ μονάδα παραγωγής αντιβιοτικών του Ινστιτούτου Φαρμακευτικής Έρευνας στη Βιομηχανική αναβαθμίζεται πλήρως, ώστε να γίνει το 4ο εργοστάσιο της εταιρείας, ακολουθώντας πάντα τα αυστηρότερα πρότυπα παραγωγής.
    Το εργοστάσιο αποκτήθηκε το 1999 από το ΙΦΕΤ, μια ανεξάρτητη μονάδα παραγωγής κεφαλοσπορινούχων προϊόντων που απέκτησε υποδειγματική λειτουργία, μέσα στο 2000.
    Στο Εργοστάσιο Δ΄ παρασκευάζονται και συσκευάζονται, τόσο για την Ελληνική όσο και για την Ευρωπαϊκή αγορά, πόσιμα εναιωρήματα (σιρόπια), καψάκια, δισκία και ξηρά ενέσιμα φάρμακα.
    Οι δραστικές ουσίες των προϊόντων αυτών είναι αντιβιοτικά 1ης, 2ης, 3ης και 4ης γενιάς.

    ICECAP

     

     

    Φλίγκος

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Συνάντηση του Αναπλ. Περιφερειάρχη, Χαράλαμπου Μπονάνου με τον Υφυπουργό Υγείας, Δημήτρη Βαρτζόπουλο

    Συνάντηση με τον Υφυπουργό Υγείας, Δημήτρη Βαρτζόπουλο, αρμόδιο για...

    Η Eurovision του 2025 «κρατά θέση» για τη Σελίν Ντιόν – Τι συζητιέται για τη μεγάλη επιστροφή

    Πληθαίνουν οι φήμες για τη μεγάλη επιστροφή της Σελίν Ντιόν στη...

    Η Έλεν ΝτεΤζένερις έβαψε τα μαλλιά της καστανά και έγινε αγρότισσα – Δείτε το βίντεο

    Η Έλεν ΝτεΤζένερις φαίνεται πως δεν έχει προσαρμοστεί ακόμα στη νέα...

    Μητσοτάκης – Αλ Σίσι: “Αθήνα και Κάιρο βρίσκονται στην ίδια όχθη απέναντι στις μεγάλες προκλήσεις”

    «Με τη διακήρυξη για την εταιρική σχέση που υπογράψαμε,...