Νέα Μηχανιώνα – Συνελήφθη 35χρονος που σκότωσε και έκαψε ηλικιωμένο!

    Ημερομηνία:

    Στη σύλληψη ενός 35χρονου που κατηγορείται ότι σκότωσε 77χρονο σε λυόμενη κατοικία και στη συνέχεια έβαλε φωτιά και τον έκαψε, προχώρησαν οι αστυνομικοί στη Θεσσαλονίκη.

    Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η σορός του θύματος εντοπίστηκε απανθρακωμένη το πρωί της Κυριακής στη λυόμενη κατοικία που βρίσκεται σε αγροτεμάχιο στην περιοχή της Νέας Μηχανιώνας.

    Ο 35χρονος φαίνεται ότι εκτελούσε κάποιες εργασίες για τον 77χρονο και κάποια στιγμή τσακώθηκαν. Ο δράστης αφού κατάφερε χτυπήματα στο θύμα στη συνέχεια φαίνεται ότι του έβαλε φωτιά και τον έκαψε.

    GLEARNET

    Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι το θύμα είχε υποβάλει μήνυση για κλοπή εις βάρος του δράστη και συγκεκριμένα ότι του έκλεψε τραπεζική κάρτα. Αφού κλήθηκε να απολογηθεί στη συνέχεια επέστρεψε στο σπίτι του ηλικιωμένου και του αφαίρεσε τη ζωή.

    Ο 35χρονος φαίνεται ότι ξέχασε το κινητό του τηλέφωνο στο σημείο της δολοφονίας ενώ κατά πληροφορίες ομολόγησε την πράξη του.

    Οι αστυνομικοί προχώρησαν πριν από λίγο στη σύλληψή του και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία και εμπρησμό.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Πόσα χρόνια νεότεροι φαίνονται όσοι κάνουν συχνά σεξ

    Σε πολύτιμο μυστικό μακροζωίας και γερής άμυνας του ανοσοποιητικού αναδεικνύεται η υγιής...

    H παγκόσμια έρευνα για το μήκος του ανδρικού οργάνου σε όλες τις χώρες

    Μια παγκόσμια έρευνα του worlddata βάζει στόχο να σπάσει...

    Όλα όσα πρέπει να ξέρεις για το ψήσιμο του κρέατος

    Δεν είναι μυστικό πως ως λαός τιμάμε και με...

    Εσείς ξέρετε το μυστικό να κόβετε κρεμμύδι δίχως δάκρυα;

    Αν χρησιμοποιείτε πολλά κρεμμύδια στο μαγείρεμα, τότε σίγουρα θα...