Νέα προθεσμία πήρε ο 35χρονος YouTuber – Αρνείται τις κατηγορίες

    Ημερομηνία:

    Νέα προθεσμία για τη Δευτέρα πήρε ο 35χρονος YouTuber που κατηγορείται για το κακούργημα της εμπορίας ανθρώπων κατά συρροή και κατ’ επάγγελμα και το πλημμέλημα της σωματικής βλάβης σε βάρος αδύναμων ανθρώπων με τα οποία συνοικούσε.

    Όπως είπε η συνήγορός του Άννα Μαρία Φίλιππα «Δεν απολογήθηκε σήμερα, θα απολογηθεί τη Δευτέρα γιατί συμφωνήσαμε με την ανακρίτρια ότι είναι καλύτερα να υπάρχει περισσότερος χρόνος προετοιμασίας και να απομακρυνθεί από το κλίμα που έχει δημιουργηθεί από την κοινή γνώμη».

    Ο κατηγορούμενος, αρνείται σύμφωνα με πληροφορίες τις κατηγορίες που του αποδίδονται υποστηρίζοντας πως υπήρχε συναίνεση όσων συμμετέχουν στα βίντεο του, ενώ ισχυρίζεται πως δεν ήταν άτομα με νοητική στέρηση.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Κινητοποιήσεις για τα Τέμπη στην Πάτρα, ποιοι συμμετέχουν

    Το Σάββατο 28 Φεβρουαρίου συμπληρώνονται τρία χρόνια από ‘κείνη...

    Πάτρα: Ένα πρωτοποριακό Wedding Editorial – φωτό

    Ένα πρωτοποριακό Wedding Editorial πραγματοποιήθηκε στο Κτήμα Παναγιωτόπουλου με...

    Γιατί οι Γερμανοί πηγαίνουν τη Λόρα σε δομή

    Το ότι το κορίτσι βρίσκεται σε δομή υπό την...