ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ: Πανάκριβα δυάρια και γκαρσονιέρες στην Πάτρα

    Ημερομηνία:

    «Γολγοθάς» για νέους φοιτητές στην Πάτρα αλλά και για Πατρινούς που νοικιάζουν μικρά σπίτια (γκαρσονιέρες ή δυάρια) σύμφωνα με στοιχεία που έδωσε ο Πρόεδρος του Πανελληνίου Real Estate Θέμης Μπάκας. Στην αχαϊκή πρωτεύουσα, την Πάτρα με το τρίτο μεγαλύτερο πανεπιστήμιο της χώρας, το κόστος μίσθωσης στο σύνολο των φοιτητικών περιοχών παρουσιάζει αυξητικές τάσεις.

    Συγκεκριμένα στη περιοχή της Αγίας Σοφίας, το κόστος μίσθωσης κατοικίας έως 25τμ κυμαίνεται από 220€/μήνα, ενώ για κατοικία 30τμ-45τμ αγγίζει ακόμη και τα 570€/μήνα για κατοικία πλήρως ανακαινισμένη ή/και νεόδμητη, επιπλωμένη με το σύνολο των ηλεκτρικών συσκευών.

    GLEARNET

    Οικονομικότερη λύση αποτελούν οι περιοχές Ταραμπούρα, Ζαρουχλεϊκά, Ψαροφαϊ και Πλατεία Παπανδρέου, όπου το κόστος μίσθωσης κατοικίας από 30τμ-45τμ, κυμαίνεται από 270€/μήνα έως 350€/μήνα. Ενώ, καταγράφεται μικρή διαθεσιμότητα κατοικιών επιφάνειας 50-60τμ και έως 25τμ.

    Φλίγκος

    Στο κέντρο της πόλης, στα Ψηλά Αλώνια, καταγράφονται οι υψηλότερες τιμές μίσθωσης. Συγκεκριμένα, το κόστος μίσθωσης κατοικίας έως 25τμ κυμαίνεται από 270€/μήνα, για κατοικία από 30τμ έως 45τμ αγγίζει ακόμη και τα 600€/μήνα και για κατοικία 50τμ-60τμ ακόμη και τα 650€/μήνα. Οι άνωθεν τιμές αφορούν διαμερίσματα επιπλωμένα πλήρως ανακαινισμένα ή/και νεόδμητα και με το σύνολο των ηλεκτρικών συσκευών .

     

    Στην Πάτρα 413 ακίνητα είναι εγγεγραμμένα σε πλατφόρμες βραχυχρόνιας μίσθωσης.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Οι Incirrina παρουσιάζουν το πρώτο τους ελληνόφωνο single με τίτλο “ΚΡΥΦΟ”

    Λίγο πριν την εμφάνισή τους στο Death Disco Open Air Festival 2025 στην Τεχνόπολις (20...

    Παράλληλη στήριξη και θεραπείες για παιδιά με αυτισμό: Η Πολιτεία γυρνά την πλάτη στις οικογένειες

    Η νέα σχολική χρονιά ξεκίνησε και χιλιάδες οικογένειες παιδιών...

    Πάτρα: Συλλογή σχολικών ειδών στο Επί τα Πρόσω – ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΕΙΔΗ:

    Συλλογή σχολικών ειδών για τις ανάγκες του σχολείου "εν κινήσει"...

    Συνελήφθησαν δύο άτομα για μεταφορά 6 κιλών κάνναβης στην Ηλεία

    Συνελήφθησαν, χθες 14-9-2025, στον Πύργο, από αστυνομικούς της ΟΠΚΕ...