Νέα τροπή στην κακοποίηση 34χρονης από πρώην ιερέα στα Χανιά – Ανήλικος Ρομά τη βίασε παρουσία του

    Ημερομηνία:

    Απίστευτες προεκτάσεις λαμβάνει η υπόθεση υπόθεση κακοποίησης και βιασμού 34χρονης από πρώην ιερέα στα Χανιά.
    Σύμφωνα με πληροφορίες, εμπλέκεται ακόμα και ανήλικος στον βιασμό της που καταγγέλλεται ότι έγινε κατ’ εντολή και παρουσία του πρώην παπά.
    Η γυναίκα με καταγωγή από την Πολωνία είχε καταγγείλει την περασμένη Κυριακή ότι είχε δεχτεί επίθεση ξυλοδαρμού από έναν 47χρονο Έλληνα, πρώην ιερέα – ο οποίος και είχε συλληφθεί άμεσα – και έναν Βούλγαρο – ο οποίος αναζητείται. Μάλιστα, την ίδια μέρα η γυναίκα είχε καταγγείλει ότι πριν από 8 μήνες είχε πέσει θύμα βιασμού από τον 47χρονο, αλλά τότε δεν το είχε καταγγείλει.

    Ερευνώντας την υπόθεση οι αστυνομικές αρχές, άρχισαν να ξετυλίγουν το κουβάρι της υπόθεσης, που πηγαίνει αρκετά πίσω.

    Ο 47χρονος που κατηγορείται ότι χτύπησε και βίασε την 34χρονη είναι ένας πρώην ιερέας στον νομό Χανίων, ο οποίος έχει καθαιρεθεί. Ο πρώην παπάς φέρεται ότι διατηρούσε ερωτική σχέση με τη γυναίκα και όταν κάποια στιγμή χώρισαν, πριν από οκτώ μήνες, ο πρώην ιερέας την κάλεσε σε ένα μέρος για να λύσουν τις διαφορές τους. Όταν εκείνη πήγε στον χώρο που της είχε πει ο 47χρονος, εκείνος την κλείδωσε και φώναξε και έναν άλλο νεαρό, ανήλικο, ο οποίος κατ’ εντολή του πρώην παπά και παρουσία του, τη βίασε.

    Από την έρευνα της ασφάλειας Χανίων, ο ανήλικος που φέρεται να τη βίασε ταυτοποιήθηκε άμεσα από την αστυνομία. Πρόκειται για έναν 17χρονο Ρομά.

    Για την υπόθεση έχει σχηματιστεί δικογραφία για βιασμό σε βάρος του πρώην ιερέα και του ανήλικου.

    Να σημειωθεί ότι δεν ήταν η πρώτη φορά που ο 47χρονος είχε απασχολήσει με τη συμπεριφορά του. Σύμφωνα με πληροφορίες η τοπική κοινωνία είχε θορυβηθεί από τη δράση του και τη συμπεριφορά του. Μάλιστα, ένας από τους λόγους που καθαιρέθηκε σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, είναι ότι μια Μεγάλη Παρασκευή, όσο ακόμα ήταν ιερέας, άφησε την Ακολουθία στη μέση και είχε φύγει μαζί με την 34χρονη με το αυτοκίνητο, με το οποίο μάλιστα είχαν και τροχαίο ατύχημα με εκτροπή οχήματος, καθώς δεν βρίσκονται σε νηφάλια κατάσταση.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Πάτρα: Συναγερμός στην ΕΛ.ΑΣ. για την πορεία για την επέτειο Γρηγορόπουλου

    Σε φάση ενισχυμένης επιτήρησης έχουν περάσει οι αστυνομικές υπηρεσίες...

    Πανεπιστήμιο Πατρών: Περιβαλλοντική Εκστρατεία Δενδροφύτευσης και Εθελοντικής Δωρεάς Αίματος

    Η ανακοίνωση του Πανεπιστημίου Πατρών αναφέρει: Το Πανεπιστήμιο Πατρών αποδίδει...

    Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ζήτησε να πάει στους Νικς – Δημοσίευμα «βόμβα» για τον Έλληνα αστέρα του NBA

    Η συζήτηση γύρω από το μέλλον του Γιάννη Αντετοκούνμπο στους Μιλγουόκι Μπακς έχει...

    Μητσοτάκης: Έχουμε τους υψηλότερους ρυθμούς αναπτυξης στην ευρωζώνη και γι’ αυτό μειώνουμε φόρους

    Σε εξέλιξη είναι η συζήτηση του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη με τον...