Νέα βόμβα από τον Νίκο Κουρή: Η Μαργαρίτα με είχε συστήσει στην Άννα Φόνσου ως Νίκο Θεοδωράκη

    Ημερομηνία:

    “Οσο ζούσε ο Μίκης Θεοδωράκης με είχε υπό την προστασία του, δεν αντιμετώπιζα τέτοιες καταστάσεις”, αποκάλυψε ο Νίκος Κουρής, μετά την προσωρινή διαταγή να μη χρησιμοποιεί το επώνυμο “Θεοδωράκης”.

    “Ο Μίκης Θεοδωράκης είχε προβλέψει ό,τι έγινε με την ταφή του, το ήξερε. Μου το είχε πει”, είπε χαρακτηριστικά στην εκπομπή “Καλύτερα δε γίνεται”.

    Για την προσωρινή διαταγή μετά τα ασφαλιστικά μέτρα που έκανε η Μαργαρίτα Θεοδωράκη, σχολίασε πως “η απόφαση έχει μία επιφύλαξη όσον αφορά στο άλλο θέμα, όμως δεν μου απαγορεύει να χρησιμοποιώ το επίθετο Θεοδωράκης. Νομίζω ότι θα γίνει το δικαστήριο, γιατί αυτά τα μέτρα είναι προσωρινά τώρα – πιστεύοντας ότι θα λάμψει η αλήθεια με ένα τεστ DNA.

    Φλίγκος
    GLEARNET

    Εγώ κρατούσα πάντα χαμηλούς τόνους με την καλλιτεχνική μου δραστηριότητα, δεν με ενδιέφερε το σκάνδαλο ποτέ, ούτε αυτού του είδους η δημοσιότητα που ζούμε τώρα. Ό,τι έκανα, το έκανα με τη συναίνεση του Μίκη και γι’ αυτό ποτέ δεν αντέδρασε όσο ζούσε.

    Όταν κυκλοφόρησε το βιβλίο της Μαργαρίτας Θεοδωράκη και θέλησα να τη βοηθήσω προβάλλοντάς το από το Mikis Radio με σύστησε στην κ. Άννα Φόνσου ως Νίκο Θεοδωράκη. Κάναμε μία πολύ ωραία αρχή την οποία απέρριψε στη συνέχεια η Μαργαρίτα.

    Με τη Μαργαρίτα Θεοδωράκη ερχόμασταν σε επαφή αλλά δεν είχαμε ιδιαίτερη σχέση και δε με ενδιέφερε να έχω ιδιαίτερη σχέση. Αυτό που ήθελα, τη σχέση με τον Μίκη την είχα”.

    Μάλιστα ο Νίκος Κουρής μοιράστηκε και μία όμορφη ανέκδοτη στιγμή με τον Μίκη Θεοδωράκη: “Είχα πάει στα Χανιά και του είχα φέρει ένα κρητικό μαχαίρι που έγραφε μία μαντινάδα με τη λέξη πατέρας. Μόλις του το χάρισα, μου είπε ότι είμαι φοβερός κι εγώ του είπα τότε πως με αυτό θα τα βάζει με τον χάρο και να μείνει κοντά μας γιατί τον χρειαζόμαστε”.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Πολιτιστικός Σύλλογος Αλισσαίων προς ΟΣΕ: Επιτέλους καθαρίστε την σιδηροδρομική γραμμή

    Σε επιστολή του ο Πολιτιστικός Σύλλογος Αλισσαίων αναφέρει: Προς ΟΣΕ...

    ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΣΟΛΩΜΟΥ: Στη φετινή ΔΕΘ ξεκαθάρισε το πολιτικό σκηνικό

    Της Κατερίνας Σολωμού, μέλους Πολιτικού Κέντρου του ΠΑΣΟΚ Η φετινή Διεθνής...

    Παράδοση απινιδωτή στο ΣΕΔΙΠ Δυτικής Αχαΐας από τον Αναπλ. Περιφερειάρχη κ. Χ. Μπονάνο

    Έναν Αυτόματο Εξωτερικό Απινιδωτή (AED), παρέδωσε στο Σώμα Εθελοντών...