Νέα Υόρκη: 4χρονος παρήγγειλε διαδικτυακά γλειφιτζούρια του Μπομπ Σφουγγαράκη αξίας 2.618 δολαρίων

    Ημερομηνία:

    Ο Νώε Μπράιαντ, είναι τεσσάρων ετών και μένει στη Νέα Υόρκη με την οικογένειά του. Το παιδί, που είναι στο φάσμα του αυτισμού, λατρεύει τον Μπομπ Σφουγγαράκη και προς έκπληξη της οικογένειάς του, έστειλε μια παραγγελία με 51 κουτιά στο σπίτι της θείας του. Τι περιείχαν; Γλειφιτζούρια με τον δημοφιλή ήρωα των κινουμένων σχεδίων.

    Ο λογαριασμός που άφησε ήταν τετραψήφιος και η παραγγελία του άγγιξε τα 2.618 δολάρια. Ο 4χρονος χρησιμοποίησε το διαδικτυακό κατάστημα λιανικής Amazon. Η Amazon αρνήθηκε να πάρει πίσω τις 968 λιχουδιές, αφήνοντας τη μητέρα του Νώε, που είναι φοιτήτρια κοινωνικής εργασίας να αντιμετωπίζει τον τεράστιο λογαριασμό. Αλλά η ιστορία έχει ένα χαρούμενο τέλος.

     

    Φλίγκος

    Η ιστορία του 4χρονου έγινε viral και η Amazon ήρθε σε επαφή με την οικογένεια με σκοπό να δωρίσουν τα έσοδα από τα γλειφιτζούρια σε μια τοπική φιλανθρωπική οργάνωση. Εν τω μεταξύ, μια σελίδα GoFundMe έχει συγκεντρώσει περισσότερα από 11.000 δολάρια. Η οικογένεια λέει ότι όλα τα πρόσθετα κεφάλαια θα διατεθούν για την εκπαίδευση του Νώε, σύμφωνα με τον τηλεοπτικό σταθμό ABC7.

    «Ως γονέας παιδιού που ζει με ASD [διαταραχή του φάσματος του αυτισμού], όλες οι πρόσθετες δωρεές θα προορίζονται για την εκπαίδευση του Νώε και για πρόσθετες ενισχύσεις. Δεν μπορούμε να σας ευχαριστήσουμε αρκετά. Πραγματικά» έγραψε η Jennifer Bryant στη σελίδα GoFundMe.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Αντώνης Χαροκόπος: Τι συμβαίνει με την διακοπή ρεύματος στην πλατεία Αγίας Τριάδας στον Ψαθόπυργο;

    Ο Δημοτικός Σύμβουλος της παράταξης «Πάτρα, Σπουδαία και Πάλι», Αντώνης Χαροκόπος, επισημαίνει: Ερωτηματικά...

    Δυτική Ελλάδα: Θρήνος για τον 23χρονο ποδοσφαιριστή που σκοτώθηκε σε σοκαριστικό τροχαίο – Φωτό

    Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία της Κεφαλονιάς, από τον θάνατο...

    Ο Άρης Μουγκοπέτρος πήγε στην Τήνο με τη γυναίκα του και προσκύνησε στην Παναγιά

    Σε καθημερινή βάση μοιράζεται πλέον στιγμές από την καθημερινότητά...

    ΠΑΤΡΑ: Ξεσήκωσαν την γειτονιά στις 7.30 το πρωί! Αγριο επεισόδιο μέσα σε αυτοκίνητο!

    Σοβαρό επεισόδιο ανάμεσα σε ζευγάρι σήμερα στις 7.30 το...