Νέα υπόθεση σεξουαλικής εκμετάλλευσης ανήλικης – 15χρονη γέννησε στο Ρέθυμνο

    Ημερομηνία:

    Μια ακόμη σοκαριστική υπόθεση σεξουαλικής εκμετάλλευσης ανήλικης έρχεται στο φως. Η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρεθύμνου χειρίζεται με προσοχή τα στοιχεία της υπόθεσης η οποία αποκαλύφθηκε όταν μια 15χρονη από τη Βουλγαρία γέννησε πριν από λίγες ημέρες στο Νοσοκομείο Ρεθύμνου.

    Σύμφωνα με το Cretalive.gr, η ανήλικη που ζει στο Ρέθυμνο με τη μητέρα της και τον 56χρονο οικοδόμο πατριό της από τη Ρουμανία, αντιλήφθηκε ότι αντιμετώπιζε πρόβλημα με τον έμμηνο κύκλο της. Η μητέρα της τη συνόδευσε σε γυναικολογικό ιατρείο όπου διαπιστώθηκε ότι η 15χρονη ήταν έγκυος και μάλιστα σε προχωρημένο μήνα. Ο ιδιώτης ιατρός συνέστησε να δεχθεί η ανήλικη φροντίδα στο Νοσοκομείο Ρεθύμνου, όπου πριν από λίγες ημέρες έφερε στον κόσμο το μωρό της.

    Για την υπόθεση της ανήλικης μητέρας ενημερώθηκε το “Χαμόγελο του Παιδιού” που με τη σειρά του ανέφερε το γεγονός στις αρχές, δεδομένης της ηλικίας της έφηβης.

    Όπως μεταδίδει το Cretalive.gr, στη συνέχεια διαπιστώθηκε πως τουλάχιστον τρεις άνδρες είχαν συνευρεθεί με τη 15χρονη. Ένας 48χρονος οικοδόμος από τη Ρουμανία, ένας 44χρονος λαντζέρης επίσης από τη Ρουμανία, ενώ με βάση την κατάθεση του ίδιου του κοριτσιού προκύπτει σεξουαλική επαφή και με τον 56χρονο πατριό της.

    Σύμφωνα με το περιεχόμενο της κατάθεσης, αναφέρει το Cretalive.gr, το κορίτσι συνευρέθηκε με τον 48χρονο οικοδόμο πριν από 9 μήνες. Ο άνδρας αυτός έχει συλληφθεί στο πλαίσιο του αυτοφώρου καθώς είχε στην κατοχή του ένα μαχαίρι. Με τον 44χρονο λαντζέρη προκύπτουν 4 επαφές εντός του 2022, ενώ αδιευκρίνιστος παραμένει ο χρόνος της επαφής με τον 56χρονο πατριό της 15χρονης.

    Η κοπέλα παρακολουθείται από ψυχολόγο ενώ οι αρχές εξετάζουν με ιδιαίτερη προσοχή τις πτυχές της υπόθεσης.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Το Σάββατο η Λίνα Μενδώνη εγκαινιάζει το Ρωμαϊκό Ωδείο

    Το Ρωμαϊκό Ωδείο Πατρών, επιβλητικό μνημείο του 2ου αιώνα...

    Η ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΑΠΑΤΗ: Νέο phising σε email επιχειρηματιών της Πάτρας

    Σε μια από τις πιο πρόσφατες επιχειρήσεις Phishing με...

    ΑΠΟΛΟΓΕΙΤΑΙ ΑΥΡΙΟ ΣΤΟΝ ΑΝΑΚΡΙΤΗ: Οπλοφορούσε… έξω από κλαμπ της Πάτρας

    Οπλοφορούσε έξω από πολύ γνωστό μπαρ στο κέντρο της...

    ΣΤΟΝ ΑΝΑΚΡΙΤΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΑΣ ΑΥΡΙΟ ΤΡΙΤΗ: Χρήση χασίς από ανήλικο… στο Γυμνάσιο Κ. Αχαϊας!

    8 ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ Προθεσμία για να απολογηθούν την...