Νεαρή αστυνομικός κατηγορείται ότι νάρκωσε και κακοποίησε σεξουαλικά δυο άτομα

    Ημερομηνία:

    Έφοδο στο διαμέρισμα μιας συναδέλφου τους έκαναν το βράδυ της Δευτέρας αστυνομικοί στο Βερολίνο καθώς η 27χρονη γυναίκα κατηγορείται ότι νάρκωσε δύο άτομα και τα κακοποίησε σεξουαλικά.

    Σύμφωνα με αναφορές της αστυνομίας της γερμανικής πρωτεύουσας, η έρευνα στο διαμέρισμα ήταν «επιτυχής».

    Η αστυνομικός φέρεται να νάρκωσε τα δύο φερόμενα θύματα, που κατέθεσαν μήνυση εναντίον της, όπως ανακοίνωσε η αστυνομία του Βερολίνου.

    Φλίγκος

    Στη μήνυσή τους υποστηρίζουν ότι βρέθηκαν μαζί με άλλα άτομα στο διαμέρισμα της αστυνομικού, εκεί τους νάρκωσε και στη συνέχεια, χωρίς τη συγκατάθεσή τους, προχώρησε σε σεξουαλικές πράξεις εναντίον τους.

    Μετά την καταγγελία τους εκδόθηκε δικαστικό ένταλμα έρευνας για το διαμέρισμα της 27χρονης. Η αστυνομία του Βερολίνου ανακοίνωσε ότι θα ασκήσει πειθαρχικά μέτρα στην αστυνομικό και από την πορεία και την έκβαση της έρευνας θα εξαρτηθεί αν η 27χρονη θα παραμείνει στην ενεργό υπηρεσία ή θα αποπεμφθεί, όπως μεταδίδουν γερμανικά ΜΜΕ.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Το ελληνικό νησί που λατρεύουν οι κυνηγοί θησαυρών του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου

    Οι κυνηγοί θησαυρών του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου λατρεύουν αυτό...

    Πώς το matcha έγινε ο «πράσινος χρυσός» – Από την Ιαπωνία στο TikTok

    Η Ιαπωνία καταναλώνει matcha από τον 12ο αιώνα, αλλά...

    AXAΪΑ: Προχωρά το πρότζεκτ του πεντάστερου – ΦΩΤΟ

    Όχι μόνο δεν εγκαταλείπει τη μίσθωση των εγκαταστάσεων του...

    Η Πάτρα γίνεται καμβάς – Έρχεται το ArtWalk 10

    Η Πάτρα ετοιμάζεται να φιλοξενήσει για δέκατη (10η) συνεχή...