Νεαροί στην Αμαλιάδα ξυλοκόπησαν 42χρονο που τους έκανε παρατήρηση για κόντρες με μηχανές, συνελήφθη 14χρονος

Ημερομηνία:

Επεισόδιο με έναν 42χρονο να δέχεται επίθεση από ομάδα νεαρών στην περιοχή Παλούκι της Αμαλιάδας επειδή τους έκανε παρατήρηση γιατί έκαναν κόντρες και επικίνδυνους ελιγμούς με τις μηχανές του, σημειώθηκε το βράδυ της Δευτέρας.

PHILOXENIA

Σύμφωνα με το ilialive.gr, ο 42χρονος ήταν στο λιμανάκι της περιοχής με τον γιο του για ψάρεμα όταν έκανε την παρατήρηση στην ομάδα των νεαρών που του επιτέθηκε και τον χτύπησε.

Λίγο αργότερα ο 42χρονος παρελήφθη από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ ενώ υπήρξε κινητοποίηση της αστυνομίας για τον εντοπισμό των δραστών.

Τελικά τα ξημερώματα της Τρίτης αστυνομικοί που συμμετείχαν στην επιχείρηση συνέλαβαν για την υπόθεση έναν 14χρονο.

Κοινοποίηση:

Τελευταία Νέα

Κοινοποίηση:

Περισσότερα Άρθρα
Σχετικα

To δώρο του Γιώργου Μαζωνάκη σε Πατρινό σερβιτόρο

Ηταν η πρώτη περίοδος που είχε μπει το ευρώ...

Υπάρχει κέντρο για πλασμαφαίρεση στην Πάτρα; Το flamis.gr ερεύνησε το θέμα

Η Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Πάτρας και αντιπεριφερειάρχης Υγείας...

Η Lady Gaga απέκτησε το πρώτο της παιδί με τον αρραβωνιαστικό της Μάικλ Πολάνσκι

Σε ένα νέο κεφάλαιο της προσωπικής της ζωής περνά...