Νέες αποκαλύψεις για τη σχέση Παναγιωτόπουλου και Αναγνωστόπουλου

    Ημερομηνία:

    Νέες αποκαλύψεις έρχονται στο φως της δημοσιότητας για τη σχέση του Στάθη Παναγιωτόπουλου με τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο, καθώς όπως αποκάλυψε στο Πρωινό η Κέλλυ Χεινοπώρου, ο Παναγιωτόπουλος με τον πιλότο και την Κάρολαϊν γνωρίζονται εδώ και αρκετά χρόνια.

    «Το πατρικό σπίτι του παρουσιαστή είναι 200-300 μέτρα μακριά από το σπίτι της Κάρολαϊν. Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος γνώριζε την Κάρολαϊν από μικρό παιδί. Η Κάρολαϊν σκεφτόταν να ασχοληθεί με το θέατρο και μιλούσε με τον Στάθη Παναγιωτόπουλο που ήταν άνθρωπος της τηλεόρασης. Μάλιστα, έκαναν και καταδύσεις μαζί, άνθρωποι θυμούνται ότι έκαναν και οι τρεις: ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, η Κάρολαϊν και ο Στάθης Παναγιωτόπουλος».

    ICECAP

    «Επιπλέον, ο Μπάμπης έλεγε συχνά στον Στάθη να τον πάει βόλτα με το ελικόπτερο και κάποιοι θυμούνται ότι είχαν πετάξει πάνω από το νησί».

    Φλίγκος

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    ΔΥΠΑ: Από την Παρασκευή (11/4) η προπληρωμή επιδομάτων και Δώρου Πάσχα

    Την Παρασκευή 11 Απριλίου, ξεκινά η προπληρωμή της τακτικής επιδότησης...

    Ερωτευμένη η Καϊλή με τα Εμιράτα

    Στο Αμπού Ντάμπι η Εύα Καϊλή, που παρά τα προβλήματα που της προκάλεσαν,...

    Η Κασπία Θάλασσα στερεύει – Απειλούνται οι ζωές ανθρώπων και σπάνιων απειλούμενων ειδών

    Αν η κλιματική αλλαγή συνεχιστεί και οι θερμοκρασίες αυξηθούν περαιτέρω, η...

    Forum, Δελφοί: Ποιος είναι ο διανοητής Robert Kaplan που θα πάρει συνέντευξη από τον Μητσοτάκη

    Στο μικροσκόπιο η γεωπολιτική σκακιέρα και ο ρόλος της...