Νεϊμάρ: Η Αλ Χιλάλ του προσφέρει 200 εκατ. ευρώ ετησίως για να αφήσει την Παρί

    Ημερομηνία:

    Τα μεγαλόπνοα σχέδια της Σαουδικής Αραβίας για απόλυτη κυριαρχία στο θερινό μεταγραφικό παζάρι συνεχίζονται!

    Μετά την ανακοίνωση του Καρίμ Μπενζεμά, στην ασιατική χώρα έχουν θέσει σε πρώτο πλάνο διάφορους ακόμα αστέρες της Γηραιάς Ηπείρου, με χαρακτηριστικά παραδείγματα τους Λούκα Μόντριτς και Ιλκάι Γκουντογκάν.

    Οι βλέψεις τους ωστόσο δεν μένουν μονάχα στους δυο έμπειρους χαφ, καθώς το «CBS» κάνει λόγο και για επαφές της Αλ Χιλάλ με το περιβάλλον του Νεϊμάρ, τον οποίο προσπαθούν να δελεάσουν με μισθό ύψους… 200 εκατομμυρίων ευρώ ανά έτος!

    Αν και ο Βραζιλιάνος δεσμεύεται με συμβόλαιο έως το 2025 με την Παρί Σεν Ζερμέν, στο Παρίσι θα ήταν ανοικτοί στην πώληση του για ένα ποσό που θα τους ικανοποιούσε οικονομικά.

    Την ίδια ώρα πάντως το «RMC» προσθέτει πως προτεραιότητα του Βραζιλιάνου είναι να παραμείνει στην Ευρώπη, με την Τσέλσι παράλληλα να εξερευνά με τη σειρά της τις πιθανότητες απόκτησής του μέσα στο καλοκαίρι.

    Πηγή: www.gazzetta.gr

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Δίκη μάνατζερ μοντέλων: Νέα ημερομηνία στις 6 Μαρτίου για να καταθέσουν οι αστυνομικοί

    Σε νέα αναβολή για τις 6 Μαρτίου 2026 οδηγήθηκε...

    Χαριλάου Τρικούπη σε θέση μάχης – Στο φόντο η επιστροφή Τσίπρα

    Μπορεί στο ΠΑΣΟΚ να μη σχεδιάζουν τον δρόμο προς την κάλπη...

    Αίγιο: Εκ νέου Διοικητής του Λιμεναρχείου ο Μιχάλης Κωστάκης

    Εκ νέου Διοικητής του Λιμεναρχείου Αιγίου, αναλαμβάνει ο Μιχάλης...