Νεκρή 17χρονη influencer στο Πακιστάν – Τη δολοφόνησε 22χρονος που είχε απορρίψει

    Ημερομηνία:

    Συνελήφθη 22χρονος για τη δολοφονία influencer στο Πακιστάν. Η 17χρονη TikToker γιόρτασε τα γενέθλιά της και λίγες ώρες αργότερα έπεσε νεκρή από πυροβολισμούς, από τον άνδρα που είχε απορρίψει πολλές φορές στο παρελθόν.

    Η Sana Yousaf δολοφονήθηκε στο σπίτι της στην πρωτεύουσα Ισλαμαμπάντ το βράδυ της Δευτέρας. Ο 22χρονος άνδρας που συνελήφθη για τη δολοφονία της είχε περάσει ώρες περιφερόμενος έξω από το σπίτι της πριν από το θάνατό της 17χρονης σύμφωνα με την αστυνομία.

    Φλίγκος

    «Ήταν μια περίπτωση επαναλαμβανόμενων απορρίψεων. Ο νεαρός προσπαθούσε να την πλησιάσει ξανά και ξανά», δήλωσε ο αρχηγός της αστυνομίας του Ισλαμαμπάντ, Syed Ali Nasir Rizvi, κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου, σύμφωνα με την Daily Mail. «Ήταν μια φρικτή και εν ψυχρώ δολοφονία», πρόσθεσε ο Rizvi.

    GLEARNET

    Η Sana είχε πάνω από 900.000 followers στο TikTok όπου δημοσίευε βίντεο μεσυμβουλές για την περιποίηση του δέρματος και διαφημιστικό περιεχόμενο για προϊόντα ομορφιάς. Το τελευταίο βίντεο που δημοσίευσε στον λογαριασμό της ήταν λίγες ώρες πριν από τη δολοφονία της, στο οποίο έκοβε μια τούρτα για τα γενέθλιά της.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Αυτή είναι η Πατρινή εταιρεία από την οποία το Δημόσιο ζητά επιστροφή 332.000 ευρώ!

    Σχεδόν καθημερινά, εδώ και περίπου έναν μήνα, στη Διαύγεια...

    Πάτρα: Αύριο η συναυλία αλληλεγγύης με τους Πυξ Λαξ για τους πυρόπληκτους στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο

    Η Ιερά Μητρόπολη Πατρών και η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας συνδιοργανώνουν συναυλία αλληλεγγύης για...

    Σεξ: Τα τρία μεγαλύτερα προβλήματα στη μέση ηλικία

    ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: https://ygeiasthemata.gr/%cf%83%ce%b5%ce%be-%cf%84%ce%b1-%cf%84%cf%81%ce%af%ce%b1-%ce%bc%ce%b5%ce%b3%ce%b1%ce%bb%cf%8d%cf%84%ce%b5%cf%81%ce%b1-%cf%80%cf%81%ce%bf%ce%b2%ce%bb%ce%ae%ce%bc%ce%b1%cf%84%ce%b1-%cf%83%cf%84%ce%b7/

    Τα ζώδια που όσο μεγαλώνουν ομορφαίνουν

    Ηεξωτερική γοητεία και ομορφιά δεν διαρκούν για πάντα –...