Νεκρή 62χρονη που εκπαιδευόταν σε αυτόνομη κατάδυση

    Ημερομηνία:

    Το Ενιαίο Κέντρο Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής, έλαβε ενημέρωση το πρωί της Τρίτης για αυτοδύτες σε δυσχερή θέση, στη θαλάσσια περιοχή του όρμου «ΡΟΥΣΟΥΜ ΓΙΑΛΟΣ» στην Αλόννησο.

    Στην περιοχή έσπευσε περιπολικό όχημα Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. από ξηράς καθώς και περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., όπου εντόπισε και ανέσυρε χωρίς τις αισθήσεις της 62χρονη γυναίκα, η οποία διενεργούσε καθοδηγούμενη αυτόνομη κατάδυση, συνοδευόμενη από έναν εκπαιδευτή και δύο βοηθούς συνοδευόμενης κατάδυσης καταδυτικού κέντρου.

    Η ανωτέρω, παρελήφθη από ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ και μεταφέρθηκε στο Πολυδύναμο Περιφερειακό Ιατρείο Αλοννήσου όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της.

    Από τον Λιμενικό Σταθμό Αλοννήσου που διενεργεί προανάκριση, παραγγέλθηκε διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής, από την Ιατροδικαστική Υπηρεσία Αθηνών.

    Φλίγκος

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    ΠΑΤΡΑ: Το βουλκανιζατέρ που εφημερεύει την Κυριακή

    Τα καταστήματα Βουλκανιζατέρ & Εμπορίας Ελαστικών του Συλλόγου μας...

    Αυτή είναι η νέα μονάδα για καρκινοπαθείς που χάρισε στο Νοσοκομείο Ρίου, η Μαριάννα Λάτση – ΦΩΤΟ

    Τη νέα δωρεά της στο Εθνικό Σύστημα Υγείας ανακοίνωσε στις...

    Μύκητες: Η αόρατη απειλή «που μας τρώει από μέσα» – Πόσο πιθανό είναι να ζήσουμε πραγματικά το «The Last of Us»

    ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: https://ygeiasthemata.gr/%ce%bc%cf%8d%ce%ba%ce%b7%cf%84%ce%b5%cf%82-%ce%b7-%ce%b1%cf%8c%cf%81%ce%b1%cf%84%ce%b7-%ce%b1%cf%80%ce%b5%ce%b9%ce%bb%ce%ae-%cf%80%ce%bf%cf%85-%ce%bc%ce%b1%cf%82-%cf%84%cf%81%cf%8e%ce%b5%ce%b9/