Νεκρό βρέφος 18 μηνών – Έπεσε από το 4ο όροφο, συνελήφθη η μητέρα

    Ημερομηνία:

    Συγκεκριμένα χθες στις 4:55 το απόγευμα, ένα αγοράκι 18 μηνών, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, έπεσε στο κενό από τον 4ο όροφο πολυκατοικίας.

    Αμέσως ειδοποιήθηκε το ΕΚΑΒ, που έσπευσε στο σημείο και μετέφερε το βρέφος στο Παίδων “Αγία Σοφία”, όπου λίγες ώρες αργότερα κατέληξε.

    Την προανάκριση για το περιστατικό έχει αναλάβει το ΑΤ Γλυφάδας.

    Τις συνθήκες υπό τις οποίες το 18 μηνών μωρό έπεσε από το μπαλκόνι τετάρτου ορόφου στη Γλυφάδα και σκοτώθηκε, διερευνούν οι Αρχές. Το πιθανότερο σενάριο είναι να πρόκειται για ατύχημα.

    Η μητέρα μαζί με το άλλο παιδί της οικογένειας, το οποίο είναι 4 ετών, βρισκόταν μέσα στο σπίτι την ώρα που συνέβη το τραγικό περιστατικό το απόγευμα της Τρίτης. Δεν αντιλήφθηκε ότι το μωρό βγήκε στο μπαλκόνι με αποτέλεσμα να βρεθεί στο κενό.

    Πληροφορίες αναφέρουν ότι η μητέρα συνελήφθη για παραμέληση ανηλίκου ενώ ο πατέρας την ώρα εκείνη δεν βρισκόταν στο σπίτι.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΦΛΑΜΗ: Ο αναρχικός Ανδρέας Φλώρος και οι Αθλιοι του Βίκτωρος Ουγκό

    Με τον αναρχικό Ανδρέα Φλώρο με συνδέει μία απόμακρη...

    ΠΑΤΡΑ: Ο άνδρας με το κατεβασμένο παντελόνι… που τρομοκρατούσε γυναίκες – ΦΩΤΟ

    Τον φόβο και τον τρόμο σπέρνει ένας άνδρας  που...

    H ομάδα Νεανίδων της ΝΕΠ στον Φωκίωνα Ζαΐμη

    Η ομάδα Νεανίδων (Κ17) της ΝΕΠ ξεκίνησε, στα Χανιά...