Νεκρός 33χρονος μετά από τροχαίο

    Ημερομηνία:

    Ένας 33χρονος οδηγός αυτοκινήτου βρήκε τραγικό θάνατο το πρωί της Παρασκευής, σε τροχαίο δυστύχημα στην Εύβοια.

    Σύμφωνα με πληροφορίες του evima.gr, το τροχαίο έγινε τα ξημερώματα στο 8ο χλμ. της εθνικής οδού Χαλκίδας – Ερέτριας στο ύψος του Βασιλικού.

    Ο άνδρας φαίνεται πως οδηγούσε με κατεύθυνση προς Βασιλικό και συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά με αντιθέτως κινούμενο όχημα το οποίο οδηγούσε 28χρονος με αποτέλεσμα το σοβαρό τραυματισμό και των δύο οδηγών.

    Απαραίτητη ήταν και η επέμβαση επτά πυροσβεστών με τρία οχήματα αφού ο 33χρονος ήταν εγκλωβισμένος στα συντρίμμια του αυτοκινήτου του.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    To «παιχνίδι» των εταιρειών κινητής με τις ανανεώσεις συμβολαίων

    Μπροστά σε ένα φαινόμενο που κρατάει τις ρίζες του...

    Διάσημη ηθοποιός με μελαχρινή καλλονή! Όλο το πικάντικο παρασκήνιο!

    Λένε πως κάθε χωρισμός είναι και μια νέα αρχή!...

    30 Ιανουαρίου 2015 Η αλυσίδα fast food Shake Shack κάνει...

    ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟ ΒΙΝΤΕΟ: Riviera Tower: Ψήλωσε κι άλλο ο ουρανοξύστης – Αντίστροφη μέτρηση για την ολοκλήρωση, 10 όροφοι απομένουν

    Ένα εντυπωσιακό έργο είναι έτοιμο να ολοκληρωθεί στο Ελληνικό, με...