Νεκρός εντοπίστηκε 64χρονος στον Ταΰγετο – Αγνοείτο από τις 18 Αυγούστου

    Ημερομηνία:

    Νεκρός εντοπίστηκε αγνοούμενος στον Ταΰγετο. Τη σορό του άτυχου άνδρα εντόπισε το πρωί της Τρίτης περιπατητής που έκανε πεζοπορία στο μονοπάτι που οδηγεί στο ερειπωμένο μοναστήρι της Βαϊδενίτσας.

    Αμέσως, ειδοποίησε τις Αρχές. Όπως διαπιστώθηκε από τα ρούχα και τα προσωπικά αντικείμενα που βρέθηκαν, το άψυχο σώμα, ανήκει στον 64χρονο Σταύρο Ξυδέα, ο οποίος αγνοείτο από τις 18 Αυγούστου, όταν τον είδαν για τελευταία φορά φίλοι και συγγενείς στη Σαϊδόνα της Δυτικής Μάνης, όπως αναφέρει η ΕΡΤ.

    Είχε αφήσει σημείωμα
    Όπως είχε γίνει γνωστό τότε, ο 64χρονος είχε αφήσει σημείωμα στους συγγενείς του ζητώντας να μην τον αναζητήσουν. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ίδιος είχε θέσει τέλος στη ζωή του.

    Αυτή την ώρα είναι σε εξέλιξη από την εθελοντική ομάδα ΓΑΙΑ, επιχείρηση για τη μεταφορά του πτώματος από την ορεινή περιοχή στη Σαϊδόνα, τόπο καταγωγής του.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    ΣΕ ΕΞΑΡΣΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ: Διαδικτυακές απάτες… με ερωτισμό

    Διαδικτυακές απάτες με «άρωμα» ερωτισμού. Αυτοί οι επιτήδειοι δεν εμφανίζονται ούτε...

    Πάτρα: Τελειώνει η ανάπλαση του ιστορικού κέντρου

    Στην τελική φάση εισέρχεται η Ανάπλαση του Ιστορικού Κέντρου...

    ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ: Η γνωστή Πατρινή που επιχείρησε το “τέλος”…. δύο φορές

    ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ: https://toloukoumi.gr/%cf%83%cf%85%ce%b3%ce%ba%ce%bb%ce%bf%ce%bd%ce%b9%cf%83%cf%84%ce%b9%ce%ba%ce%bf-%ce%b2%ce%b9%ce%bd%cf%84%ce%b5%ce%bf-%ce%b7-%ce%b3%ce%bd%cf%89%cf%83%cf%84%ce%ae-%cf%80%ce%b1%cf%84%cf%81%ce%b9%ce%bd/

    Πάτρα: Δύο διαγνωστικά κέντρα ζητούν…. χρήμα! Για να μείνουν… όρθια

    Εντείνονται οι διεργασίες στον χώρο των διαγνωστικών κέντρων -και...