Νεκρός μέσα στο αμάξι του βρέθηκε 56χρονος δασοφύλακας στην Εύβοια

Ημερομηνία:

Νεκρός μέσα στο υπηρεσιακό αυτοκίνητο βρέθηκε δασοφύλακας στην Εύβοια. Ο 56χρονος δεν είχε δώσει σημεία ζωής από το μεσημέρι της Τρίτης.

Σύμφωνα με το evima.gr πρόκειται για δασοφύλακα κάτοικο των Λουτρών Αιδηψού ο οποίος ήταν βάρδια μέχρι τις 14:00.

Και ενώ τον έψαχναν από τότε, αναζητήθηκε από συγγενείς και ξεκίνησαν οι έρευνες όπου βρέθηκε νεκρός μέσα στο υπηρεσιακό του αυτοκίνητο στις 19:00 το απόγευμα σε ευρύτερη δασική περιοχή των Γιάλτρων Αιδηψού.

Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ τον μετέφερε στο Κέντρο Υγείας Ιστιαίας και οι γιατροί διαπίστωσαν τον θάνατο του.

Εξετάζεται ως πιο πιθανό σενάριο η ανακοπή καρδιάς.

Ωστόσο ο Α.Σ. Αιδηψού σχημάτισε δικογραφία για έρευνα τυχόν εγκληματικής ενέργειας και παρήγγειλε νεκροψία για τυχόν ευρήματα.

Κοινοποίηση:

Τελευταία Νέα

Κοινοποίηση:

Περισσότερα Άρθρα
Σχετικα

Πάτρα – ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Οχημα κοντά στο κέντρο έχει μετατραπεί σε… ερωτική φωλιά!

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: https://toloukoumi.gr/%cf%80%ce%ac%cf%84%cf%81%ce%b1-%ce%b1%cf%80%ce%b9%cf%83%cf%84%ce%b5%cf%85%cf%84%ce%bf-%ce%bf%cf%87%ce%b7%ce%bc%ce%b1-%ce%ba%ce%bf%ce%bd%cf%84%ce%ac-%cf%83%cf%84%ce%bf-%ce%ba%ce%ad%ce%bd%cf%84%cf%81/

Σάλος: Γιος γνωστού επιχειρηματία πίσω από τις κλοπές πολυτελών Ι.Χ. και μηχανών

Μόλις 19 ετών, με πατέρα γνωστό επιχειρηματία στον χώρο...