Νεκρός μετανάστης στο ΑΤ Αγίου Παντελεήμονα: Τα τραύματα που φέρει σύμφωνα με τον ιατροδικαστή – Υπήρχαν κάμερες στο μπάνιο λέει η ΕΛ.ΑΣ.

    Ημερομηνία:

    Στοιχεία από τα όσα αναμένεται να καταθέσει στις Αρχές, ο ιατροδικαστής που εξέτασε την σορό του Πακιστανού, που έχασε την ζωή του μέσα στο αστυνομικό τμήμα Αγίου Παντελεήμονα, φέρνει στο φως της δημοσιότητας το enikos.gr.

    Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ιατροδικαστής ανέφερε προφορικά στους αστυνομικούς, πως ο κρατούμενος αλλοδαπός φέρει κάποιους μώλωπες από παλαιότερα χτυπήματα, καθώς και κάποιους καινούργιους μώλωπες που θα μπορούσαν να προκληθούν με τον νιπτήρα στην τουαλέτα, όπου φέρεται ο ίδιος να χτυπούσε τον εαυτό του.

    Παράλληλα, ο ιατροδικαστής είπε προφορικά πως δεν έχει κανένα σπασμένο οστό και δεν φαίνεται να έχει πληγεί από κάποιο όργανο.

    Την ίδια ώρα, αστυνομικές πηγές υποστηρίζουν ότι υπήρχαν κάμερες στον χώρο του μπάνιου, και -σύμφωνα με τις ίδιες πηγές- φαίνεται ο αλλοδαπός κρατούμενος να χτυπάει τον εαυτό του, ενώ στο κελί που ήταν με τους συγκρατούμενούς του, δεν υπάρχουν κάμερες. Επίσης, η ΕΛ.ΑΣ. υποστηρίζει ότι το θύμα ήταν τοξικομανής.

    Σημειώνεται πως ο αλλοδαπός είχε συλληφθεί για ληστεία το 2010, και εκτός από την καταγγελία για ενδοοικογενειακή βία που έγινε πρόσφατα σε βάρος του, είχε γίνει αντίστοιχη και παλαιότερα από την ίδια γυναίκα, με αποτέλεσμα την σύλληψή του.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Ερύμανθος: Ολοκληρώθηκαν δύο σημαντικές μελέτες – Σε πρώτο πλάνο οδική ασφάλεια και πολιτική προστασία

    Ολοκληρώθηκαν πρόσφατα δύο σηµαντικές µελέτες των Τεχνικών Υπηρεσιών της...

    Ζάκυνθος: Όχι στη θανάτωση του πίτ μπουλ μετά τον θάνατο του δίχρονου – Μεταφέρεται σε ειδική δομή

    Ομόφωνα αποφάσισε η αρμόδια πενταμελής επιτροπή του Δήμου Ζακύνθου...

    Εξαφάνιση Λόρας: Τα λάθη και οι παραλείψεις που οδήγησαν στο «φιάσκο»! Τα κανάλια έβγαζαν μάρτυρες πώς… την είχαν δει

    Είκοσι δύο ημέρες ολόκληρη η χώρα και η Ελληνική Αστυνομία αναζητούσαν τη...

    Αφέθηκε ελεύθερος ο Ερφάν Σολτανί, είχε συλληφθεί στις αντικυβερνητικές διαδηλώσεις στο Ιράν

    Ο Ιρανός διαδηλωτής Ερφάν Σολτανί, που συνελήφθη στο πλαίσιο του κινήματος αμφισβήτησης της εξουσίας...