Νεκρός ο 22χρονος που είχε μείνει παράλυτος από βουτιά στη θάλασσα

    Ημερομηνία:

    Ο 22χρονος είχε μείνει παράλυτος έπειτα από βουτιά σε θάλασσα και για δύο χρόνια νοσηλευόταν μετά από χειρουργικές επεμβάσεις, ενώ από τον περασμένο Μάρτιο διακομίστηκε σε κέντρο αποκατάστασης της περιοχής, όπου, λίγο πριν τις 10 το βράδυ της Παρασκευής (13/1), άφησε την τελευταία του πνοή.

    Σύμφωνα με μαρτυρίες από το περιβάλλον της οικογένειας του, ο 22χρονος από την Αλβανία τον Ιούλιο 2022 κάνοντας βουτιά στη θάλασσα τραυματίστηκε σοβαρά, με αποτέλεσμα να μείνει παράλυτος σε όλο του το σώμα παρά τις χειρουργικές επεμβάσεις στις οποίες υποβλήθηκε σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης.

     

    Από τον Μάρτιο του 2022 είχε διακομιστεί σε κέντρο αποκατάστασης της Λάρισας, όπου νοσηλευόταν έχοντας επαφή με το περιβάλλον, αλλά προχθές το βράδυ από το νοσηλευτικό προσωπικό της κλινικής βρέθηκε χωρίς τις αισθήσεις του.

    Παρά τις προσπάθειες των γιατρών, ο νεαρός δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή.
    Όπως αναφέρει το onlarissa.gr, η οικογένεια του άτυχου νέου, ζήτησαν να πληροφορηθούν τα αίτια του θανάτου και στο πλαίσιο αυτό, από το Αστυνομικό Τμήμα παραγγέλθηκε ιατροδικαστική έρευνα, η οποία αναμένεται να πραγματοποιηθεί αύριο Δευτέρα.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Ο πιο στυγνός εκτελεστής στην Ελλάδα τσιμεντώθηκε από τους ίδιους τους συνεργάτες του

    Ένας από τους πιο ψυχρούς εκτελεστές της ελληνικής μαφίας,...

    Σεξουαλικά παιχνίδια: Ξέρετε να διαλέγετε sex toys; Λύστε τις απορίες σας

    Την ανάγκη για λήψη συμβουλών σχετικά με τη σωστή...

    Ποια είναι η καλύτερη ηλικία για γάμο; Έρευνα ανατρέπει όσα πιστεύαμε

    Το 40% των προτάσεων γάμου γίνεται στο διάστημα που...