Νεκρός ο 22χρονος που είχε μείνει παράλυτος από βουτιά στη θάλασσα

    Ημερομηνία:

    Ο 22χρονος είχε μείνει παράλυτος έπειτα από βουτιά σε θάλασσα και για δύο χρόνια νοσηλευόταν μετά από χειρουργικές επεμβάσεις, ενώ από τον περασμένο Μάρτιο διακομίστηκε σε κέντρο αποκατάστασης της περιοχής, όπου, λίγο πριν τις 10 το βράδυ της Παρασκευής (13/1), άφησε την τελευταία του πνοή.

    Σύμφωνα με μαρτυρίες από το περιβάλλον της οικογένειας του, ο 22χρονος από την Αλβανία τον Ιούλιο 2022 κάνοντας βουτιά στη θάλασσα τραυματίστηκε σοβαρά, με αποτέλεσμα να μείνει παράλυτος σε όλο του το σώμα παρά τις χειρουργικές επεμβάσεις στις οποίες υποβλήθηκε σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης.

     

    Από τον Μάρτιο του 2022 είχε διακομιστεί σε κέντρο αποκατάστασης της Λάρισας, όπου νοσηλευόταν έχοντας επαφή με το περιβάλλον, αλλά προχθές το βράδυ από το νοσηλευτικό προσωπικό της κλινικής βρέθηκε χωρίς τις αισθήσεις του.

    Παρά τις προσπάθειες των γιατρών, ο νεαρός δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή.
    Όπως αναφέρει το onlarissa.gr, η οικογένεια του άτυχου νέου, ζήτησαν να πληροφορηθούν τα αίτια του θανάτου και στο πλαίσιο αυτό, από το Αστυνομικό Τμήμα παραγγέλθηκε ιατροδικαστική έρευνα, η οποία αναμένεται να πραγματοποιηθεί αύριο Δευτέρα.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Έξαλλος ο Γιώργος Λιάγκας: «Κυρία Κωνσταντοπούλου, κι άλλοι ερωτεύτηκαν, αλλά δεν κάνουν έτσι»

    Ο Γιώργος Λιάγκας μέσα από την εκπομπή «Το πρωινό» την Πέμπτη...

    «Ραγίζει» καρδιές το νέο ποστ του Κώστα Σαμαρά για την αδελφή του, Λένα που έφυγε από τη ζωή

    Μία ανάσα από τις γιορτές των Χριστουγέννων και η...

    Δημοσίευμα «πέθανε» τη Στέφανη Χαραλάμπους – Η απάντηση της ηθοποιού της «Γης της Ελιάς»

    Η Στέφανη Χαραλάμπους ήρθε αντιμέτωπη με μια είδηση που την άφησε...

    Πάτρα: Το Δημαρχείο “φόρεσε” τα γιορτινά του – φωτο

    Με τον στολισμό του Δημαρχείου Πάτρας, η πόλη μπαίνει στο...