Νεκρός ο αδερφός της βουλευτή Κατερίνας Μονογυιού στο τροχαίο με τη Ferrari

    Ημερομηνία:

    Tροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε το βράδυ της Πέμπτης, κοντά στην περιοχή Πηγαδάκια, στην Βούλα.

    Συγκεκριμένα, το τροχαίο σημειώθηκε επί της οδού Κωνσταντίνου Καραμανλή 175, όταν το υπερπολυτελές αυτοκίνητο μάρκας Ferrari προσέκρουσε σε δέντρο με αποτέλεσμα να πάρει φωτιά.

    Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι νεκρός είναι ο αδερφός της βουλευτού Κυκλαδων της ΝΔ Κατερίνας Μονογυιού, Τζώρτζης ηλικίας 35 ετών ο οποίος οδηγούσε το αυτοκίνητο για πρώτη φορά σήμερα.

    Στο όχημα βρισκόταν και η 35χρονη σύζυγος του άτυχου άνδρα, η κατάσταση της οποία δεν είναι γνωστή.

    Το τροχαίο σημειώθηκε όταν όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες ο οδηγός προσπάθησε να αποφύγει έναν πεζό με αποτέλεσμα το αυτοκίνητο που είχε αναπτύξει μεγάλη ταχύτητα να φύγει από την πορεία του και να ξεκινήσει μια τρελή πορεία . Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι μέσα στη Ferrari ήταν και η συντροφός του η οποία εκτινάχθηκε από το παράθυρο μετά την σφοδρή σύγκρουση.

    Αξίζει να σημειωθεί ότι πίσω από την Ferrari ακολουθούσε με άλλο αυτοκίνητο συγγενικό πρόσωπο του 35χρονου το οποίο είδε την σύγκρουση και επιχείρησε να απεγκλωβίσει τον άτυχο οδηγό αλλά δεν τα καταφερε καθώς το αυτοκίνητο τυλίχθηκε στις φλόγες.

    Η σορός του 35χρονου μεταφέρθηκε στο νεκροτομείο Βούλας ενώ η τραυματίας μεταφέρθηκε στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Χάρης Δούκας: «Έξι καθαρές προτάσεις για την πορεία του ΠΑΣΟΚ»

    Σύντροφε Πρόεδρε, Σύντροφε Γραμματέα της Κ.Ο.Ε.Σ., Συντρόφισσες και Σύντροφοι, Η προγραμματισμένη από...

    Πάτρα: Εκδήλωση για την Παλαιστίνη την Παρασκευή

    Με την Παλαιστίνη ως την λευτεριά! Η αλληλεγγύη των λαών...

     Η επαρχία στο περιθώριο των αποφάσεων των μάνατζερ που  ξεχνούν την κοινωνία

    Πριν μέρες και με αφορμή της απόφασης της Διοίκησης...