Νεκρός σε τροχαίο 21χρονος – Το τραγικό παιχνίδι της μοίρας στην οικογένεια – ΦΩΤΟ

    Ημερομηνία:

    Ανείπωτη τραγωδία πίσω από το τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε τα ξημερώματα στο 6ο χλμ. της δημοτικής οδού Κουλούρας – Μελίκης, στην Ημαθία και στοίχισε τη ζωή ενός νέου παιδιού.

    Το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 21χρονος Δημοσθένης κάτω από άγνωστες συνθήκες εξετράπη της πορείας του και προσέκρουσε σε δέντρο.

    Ο άτυχος νέος διακομίστηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Βέροιας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

    IMG-73e40fd60720fa7c871e7437f4c068a2-V
    IMG-999cfc9c8c0937f547ce21a44c6b5a54-V

     

    IMG-3f50aa785593e678731be458d23f233f-V

    «Μέσα σε 15 χρόνια έχασαν δύο παιδιά»

    Πίσω όμως από το τροχαίο δυστύχημα, κρύβεται ένα συγκλονιστικό οικογενειακό δράμα.

    Σύμφωνα με πληροφορίες του GRTimes η οικογένεια του άτυχου Δημοσθένη, πριν από 15 χρόνια έχασε κι άλλο παιδί και μάλιστα σε τροχαίο δυστύχημα επίσης. Μετά από το θλιβερό γεγονός η οικογένεια προχώρησε στην υιοθεσία του 5χρονου τότε Δημοσθένη.

    Η τοπική κοινωνία του Νεοκάστρου Ημαθίας, όπου ζούσε και εργαζόταν ως σερβιτόρος ο 21χρονος Δημοσθένης έχει βυθιστεί στο πένθος, για το διπλό χτύπημα της μοίρας στην οικογένεια, η οποία μέσα σε 15 χρόνια έχασε δύο παιδία με παρόμοιο τρόπο.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Mochi: Πώς φτιάχνεται το ιαπωνικό γλυκό που κάνει θραύση

    Το mochi (προφέρεται «μότσι») δεν μοιάζει σχεδόν με καμία λιχουδιά από...

    Κατώτατος μισθός: Ο χάρτης με τους υψηλότερους και τους χαμηλότερους σε όλη την Ευρώπη – Η θέση της Ελλάδας (γραφήματα)

    Τη λίστα των ευρωπαϊκών πρωτευουσών μέσα ωρομίσθια καθώς και την πορεία...

    Αυτό είναι το πιο άπιστο ζώδιο από όλα

    Ηαπιστία είναι ένα από τα πιο αμφιλεγόμενα θέματα στις ανθρώπινες...

    Φωκίων Ζαΐμης: Σε πλήρη ετοιμότητα η Πολιτική Προστασία για αντιμετώπιση πυρκαγιών

    Στο Περιφερειακό Επιχειρησιακό Κέντρο της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας στην Πάτρα...