Νεκρός στη φυλακή ο πολιτευτής της Χ.Α που είχε σκοτώσει γυμναστή στην Πανόρμου

    Ημερομηνία:

    Νεκρός μέσα στο κελί του στις φυλακές Κορίνθου όπου κρατούνταν, εντοπίστηκε ο συνταξιούχος αστυνομικός και πολιτευτής της Χρυσής Αυγής, Φώτης Μπέλος, που στις 21 Οκτωβρίου του 2016, είχε δολοφονήσει έξω από το γυμναστήριο που διατηρούσε την Πανόρμου, τον Μάκη Μαρκόπουλο.

    Σύμφωνα με πληροφορίες ο ηλικίας 63 ετών Μπέλος, κατέληξε από παθολογικά αίτια.

    Ο Μπέλος είχε καταδικαστεί σε ισόβια κάθειρξη. Είχε σκοτώσει εν ψυχρώ τον άτυχο Μαρκόπουλο, με τον οποίο είχε προστριβές, όπως και με όλη την γειτονιά όπως ανέφεραν μάρτυρες στη δίκη, για ασήμαντα θέματα.

    Μάλιστα ο Μπέλος, φέρεται να παρενοχλούσε σεξουαλικά γυναίκες που επισκέπτονταν το γυμναστήριο του θύματος του, ενώ λίγα λεπτά πριν σκοτώσει τον ιδιοκτήτη του γυμναστηρίου, φέρεται να του είπε, « έλα να δεις πως καθαρίζουν τους λογαριασμούς τους οι άντρες».

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Θα δίνατε 20.000 ευρώ για να σας κάνει τις δουλειές του σπιτιού ένα ανθρωποειδές ρομπότ;

    Η λεκάνη με τα ρούχα σας περιμένει, ο νεροχύτης...

    Ο Μαζωνάκης με παραδοσιακή φορεσιά στα MadWalk τραγούδησε Σαββόπουλο – Με φουστανέλες τα μοντέλα στην πασαρέλα – Δείτε βίντεο

    Ο Γιώργος Μαζωνάκης ήταν από τους μεγάλους πρωταγωνιστές του φετινού MadWalk, ανεβαίνοντας...

    Η Μόσχα κλείνει το τελευταίο προξενείο της Πολωνίας στη Ρωσία

    Το ρωσικό υπουργείο Εξωτερικών ανακοίνωσε το κλείσιμο του τελευταίου...