Νεκρός στη φυλακή ο πολιτευτής της Χ.Α που είχε σκοτώσει γυμναστή στην Πανόρμου

    Ημερομηνία:

    Νεκρός μέσα στο κελί του στις φυλακές Κορίνθου όπου κρατούνταν, εντοπίστηκε ο συνταξιούχος αστυνομικός και πολιτευτής της Χρυσής Αυγής, Φώτης Μπέλος, που στις 21 Οκτωβρίου του 2016, είχε δολοφονήσει έξω από το γυμναστήριο που διατηρούσε την Πανόρμου, τον Μάκη Μαρκόπουλο.

    Σύμφωνα με πληροφορίες ο ηλικίας 63 ετών Μπέλος, κατέληξε από παθολογικά αίτια.

    Ο Μπέλος είχε καταδικαστεί σε ισόβια κάθειρξη. Είχε σκοτώσει εν ψυχρώ τον άτυχο Μαρκόπουλο, με τον οποίο είχε προστριβές, όπως και με όλη την γειτονιά όπως ανέφεραν μάρτυρες στη δίκη, για ασήμαντα θέματα.

    Μάλιστα ο Μπέλος, φέρεται να παρενοχλούσε σεξουαλικά γυναίκες που επισκέπτονταν το γυμναστήριο του θύματος του, ενώ λίγα λεπτά πριν σκοτώσει τον ιδιοκτήτη του γυμναστηρίου, φέρεται να του είπε, « έλα να δεις πως καθαρίζουν τους λογαριασμούς τους οι άντρες».

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Γιατί η Ελλάδα θεωρείται Γη της Επαγγελίας για τους ξένους συνταξιούχους

    Για πολλούς ξένους η Ελλάδα είναι έρωτας με την...

    Αλέξης Παπαχελάς: Αποκάλυψε ότι έχει καρκίνο του προστάτη

    Για τον αγώνα που δίνει με τον καρκίνο του...