Νεκτάριος Φαρμάκης: «Ας είναι το φετινό Πάσχα μια αφετηρία για νέα ξεκινήματα και δημιουργικές πορείες για όλους»

    Ημερομηνία:

    Στο μήνυμά του φέτος για τις Άγιες Ημέρες της Ανάστασης και του Πάσχα, ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας, Νεκτάριος Φαρμάκης, αναφέρει τα εξής:

    «Το Πάσχα, η κορυφαία γιορτή της Χριστιανοσύνης, σηματοδοτεί την αναγέννηση και την ελπίδα, δείχνει τον δρόμο της αλληλεγγύης, στέλνει μήνυμα ειρήνης και ζωής. 

    Πρόκειται για ένα μήνυμα, πολύτιμο στους ταραγμένους καιρούς που ζούμε, αντιμετωπίζοντας παγκόσμιες αναταράξεις που απολύτως λογικά, γεννούν φόβο και ανασφάλεια για το μέλλον.

    Ωστόσο, το Πάσχα μας καλεί να θυμηθούμε, ότι ακόμα και στις πιο σκοτεινές στιγμές, η ελπίδα δεν σβήνει, η ζωή πάντα κερδίζει.

    Χρέος μας είναι να συνεχίσουμε να προσπαθούμε διαρκώς για πιο φωτεινές και αισιόδοξες ημέρες.

    Φλίγκος

    Είναι μια πορεία ζωής που ξεκινάει από τα πρώτα βήματα. Και αυτά είναι, η προσπάθεια για το σπίτι και τη γειτονιά μας, για το χωριό και την πόλη μας, για τον τόπο που ζούμε.

    Εύχομαι από καρδιάς στους πολίτες της Δυτικής Ελλάδας, να περάσουν αυτές τις Άγιες Ημέρες με τους ανθρώπους που αγαπάνε, με υγεία και χαρά. Και να είναι βέβαιοι ότι η προσπάθειά μας εδώ στην Περιφέρεια, για μία καλύτερη Δυτική Ελλάδα δεν σταματάει ποτέ. Ξέρουμε ότι με διαρκή προσπάθεια, αλλά και επενδύοντας στην ενότητα και στην αλληλεγγύη, μπορούμε να πάμε τον τόπο μας πιο ψηλά.

    Ας είναι το φετινό Πάσχα μια αφετηρία για νέα ξεκινήματα και δημιουργικές πορείες για όλους.

    Χρόνια πολλά και ευλογημένα!»

     

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Αψογη η συνεργασία Φωτήλα – Φαρμάκη

    Εγραψε ο υφυπουργός Πολιτισμού Ιάσων Φωτήλας: Για άλλη μια...

    Λατινοπούλου: Καταθέτει αγωγή κατά της Εθνικής Πινακοθήκης

    Η Αφροδίτη Λατινοπούλου ενημέρωσε μέσω ανάρτησης στο Instagram πως...

    ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ – ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ: Έμαθε πως ο πατέρας του σκοτώθηκε μόλις βγήκε από τις Πανελλαδικές

    Μια ανθρώπινη τραγωδία εκτυλίχθηκε το πρωί της Παρασκευής, σε...

    Βάνα Μπάρμπα: Εμφανίστηκε στο Ηρώδειο μετά το εγκεφαλικό

    Λίγες ημέρες μετά το ελαφρύ εγκεφαλικό που υπέστη, η...