Νεκτάριος Φαρμάκης: Πρόταση για μετονομασία της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας σε «Περιφέρεια Ολυμπιακής Γης» ή «Ολυμπιακή Περιφέρεια»

    Ημερομηνία:

    Κατά τη διάρκεια των εργασιών της 2ης μέρας του συνεδρίου για το Εθνικό Στρατηγικό Σχέδιο για τον Αθλητισμό προτάθηκε από τον Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας, Νεκτάριο Φαρμάκη, η μετονομασία της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας σε «Περιφέρεια Ολυμπιακής Γης» ή «Ολυμπιακή Περιφέρεια».

    «Πιστεύω ότι αξίζει να το συζητήσουμε και να το προσπαθήσουμε, μέσα από μία αλλαγή στον «Καλλικράτη», που θέσπισε και τα ονόματα των Περιφερειών.

    Γιατί η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας / Region of Western Greece, αξίζει και δικαιούται να αποκτήσει διακριτό όνομα και ταυτότητα. Και αυτό δεν μπορεί να είναι άλλο από το παγκόσμιο brand name της Αρχαίας Ολυμπίας» τόνισε ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Οι χώρες με τον πιο ισχυρό στρατό στον κόσμο – Σε ποιες θέσεις βρίσκονται Ελλάδα και Τουρκία

    Μερικές από τις πιο εντυπωσιακές τεχνολογικές εξελίξεις καταγράφονται σήμερα...

    Πάτρα: Επεισοδιακή σύλληψη 45χρονου

    Επεισοδιακά χαρακτηριστικά έλαβε η σύλληψη ενός 45χρονου αλλοδαπού, υπηκόου...

    ΕΚΤΑΚΤΟ: Συνέλαβαν τους δράστες της δολοφονίας του Γιάννη Λάλα στην Αράχωβα

    Στα χέρια της αστυνομίας βρίσκονται οι δράστες της δολοφονίας...

    Φοινικούντα: Στα χέρια της Ανακρίτριας στοιχεία για 7 πρόσωπα

    Σε θρίλερ έχει εξελιχθεί η υπόθεση της διπλής δολοφονίας...