Νέο κόλπο απατεώνων στη Θεσσαλονίκη! Ψεύτικη απαγωγή και λεία 336.000 ευρώ από ηλικιωμένο

    Ημερομηνία:

    Εξελίσσουν την μεθοδολογία τους οι απατεώνες, και καταφέρνουν με ευφάνταστους τρόπους να αποσπούν χρήματα και χρυσές λίρες από τα θύματά τους. Μέλος συμμορίας τηλεφώνησε σε ηλικιωμένο στη Θεσσαλονίκη και λέγοντάς του δήθεν ότι άρπαξε τον γιο του, κατάφερε να αποσπάσει περισσότερες από 300 χρυσές λίρες, σύμφωνα με πληροφορίες.

    Στην περίπτωση της Θεσσαλονίκης που αποκαλύπτει το ertnews, το μέλος της συμμορίας τηλεφώνησε στον ηλικιωμένο άντρα και του είπε ότι κρατούσε τον γιο του σε υπόγειο διαμέρισμα, ζητώντας να του παραδώσει τις χρυσές λίρες που είχε στο σπίτι του, αν ήθελε να δει ξανά ζωντανό το παιδί του.

    Ο 98χρονος πίστεψε όντως πως έχουν απαγάγει το γιό του, και υπακούοντας στις εντολές του απατεώνα, κατέβηκε στην είσοδο της πολυκατοικίας, και παρέδωσε σε για γυναίκα 246 λίρες. Όταν επέστρεψε στο διαμέρισμά του, δέχτηκε νέα κλήση στο σταθερό του τηλέφωνο, από τον ίδιο απατεώνα, ο οποίος τον απείλησε πως θα σκοτώσει το γιό του αν δεν του παραδώσει και τις υπόλοιπες λίρες. Ο ηλικιωμένος, τρομοκρατημένος πήρε άλλες 124 λίρες και της παρέδωσε στην ίδια γυναίκα, που τον περίμενε στην είσοδο της πολυκατοικίας του. Όταν ήρθε σε επαφή με τον γιο του, κατάλαβε πως έπεσε θύμα απάτης.

    Επισκέφθηκε το Τμήμα Ασφάλειας Λευκού Πύργου, όπου κατέθεσε ότι το ζευγάρι των απατεώνων του απέσπασαν 370 χρυσές λίρες Αγγλίας και Ελβετίας, αξίας 336.000 ευρώ. Οι δράστες αναζητούνται από την Ασφάλεια Λευκού Πύργου.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Ρύθμιση χρεών με βάση το προφίλ του οφειλέτη

    Ενα νέο μοντέλο ρύθμισης χρεών προς την Εφορία, που ξεφεύγει από τη λογική...

    Από την Πάτρα στην ΑΕΚ ο Παναγιώτης Ασπρούδης- Η σπουδαία μεταγραφή της Ένωσης

    Σημαντική ενίσχυση για την ακαδημία της ΑΕΚ αποτελεί η...

    Πέντε τάσεις στα τζιν που θα φορέσουμε το 2026

    Μας αρέσει να ξεκινάμε κάθε καινούργια χρονιά με ένα...

    Στα δικαστήρια Ιερέας και Οίκος Ανοχής – Τους άφησε σκουπίδια στην πόρτα

    Τη δικαστική οδό παίρνει η κόντρα 53χρονου Ιερέα και...