Νέο πανηγύρι των τρολ της Κουμουνδούρου: «Πυρά» σε Αχτσιόγλου και «Ομπρέλα»

    Ημερομηνία:

    Με το όπλο παρά πόδα είναι τα γνωστά τρολ της Κουμουνδούρου τα οποία έχουν εξαπολύσει τα «βέλη» τους εναντίον της ομάδας (6+6) αλλά και προσωπικά της Έφης Αχτσιόγλου όπως και κατά της «Ομπρέλας» που αποχώρησε από τον ΣΥΡΙΖΑ.

    Το βαρύ κλίμα που είχε διαμορφωθεί στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ ήδη από την πρώτη μέρα της συνεδρίασης Κεντρικής Επιτροπής πυροδοτήθηκε έτι περαιτέρω με τις αναρτήσεις των συριζοτρολ.

    Οι ανώνυμοι λογαριασμοί χρησιμοποιουν βαρείς χαρακτηρισμούς, καυστικά σχόλια ενώ εκφράζουν και την ικανοποίηση τους για τις αποχωρήσεις κάνοντας λόγο για πιο «καθαρό άερα» και επόμενη μέρα για την Κουμουνδούρου.

    Δείτε κάποιες αναρτήσεις:

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Κρίση στο γάμο του εφοπλιστή Αλέξανδρου Σαρακάκη και της Ρενάτας Καρρά

    Eνα από τα πιο ωραία, ταιριαστά και μέχρι πρότινος...

    Δυτική Ελλάδα: Την Παρασκευή η κηδεία του 24χρονου

    Βαρύ πένθος έχει σκορπίσει στην οικογένεια και τους φίλους...

    Έλληνες χόρεψαν χασάπικο μπροστά στην Αγία Σοφία – «Σκανδαλώδης πρόκληση» λένε στην Τουρκία, δείτε βίντεο

    Τρεις άνδρες και τρεις γυναίκες χορευτές, βρέθηκαν στην Κωνσταντινούπολη και τα μεσάνυχτα...