Νέο περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας με πρωταγωνιστή αστυνομικό – Τι κατήγγειλε η πρώην σύζυγός του

    Ημερομηνία:

    Νέο περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας, με πρωταγωνιστή ξανά έναν αστυνομικό αυτή τη φορά στην Αλεξανδρούπολη. Ο 40χρονος αστυνομικός  συνελήφθη χθες το μεσημέρι στην Αλεξανδρούπολη μετά την καταγγελία της πρώην συζύγου του στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής.

    Σύμφωνα με την 39χρονη, ο αστυνομικός, με το όχημά του ακολούθησε το δικό της όχημα, στο οποίο επέβαιναν τα ανήλικα παιδιά τους 14 και 11 ετών. Όπως κατήγγειλε η ίδια, ο 41χρονος αστυνομικός πλησίασε σε πολύ κοντινή απόσταση το όχημά της χωρίς να τηρεί απόσταση ασφαλείας ενώ παράλληλα βιντεοσκοπούσε τη σκηνή, προκαλώντας φόβο και ανησυχία σε εκείνη και τα παιδιά.

    Το κέντρο της Άμεση Δράσης, από 23-29 Δεκεμβρίου δέχθηκε συνολικά 669 κλήσεις για περιστατικά ενδοοικογενειακής βίας, ενώ σε 106 θύματα χορηγήθηκε η εφαρμογή Panic Button ενώ συνελήφθησαν 255 άτομα.

    Φλίγκος

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ: Εγκλωβισμένοι στον ιστό των Προσωπικών Αριθμών

    Από αυτή την εβδοµάδα οι Ελληνίδες κι οι Ελληνες...

    Φρίκη με «υπόθεση Πελικό» στη Γερμανία

    Μια από τις πιο ανατριχιαστικές περιπτώσεις έμφυλης κακοποίησης που...

    Σε μεγάλη ιστοσελίδα της Κίνας τρεις καθηγητές του Πανεπιστημίου Πατρών

    Συνέντευξη στην εφημερίδα Chinese Social Sciences Today, της Κινεζικής...

    Δείτε τους 10 πιο «ακριβούς« ελληνες ποδοσφαιριστές

    Το Διεθνές Παρατηρητήριο Ποδοσφαίρου (CIES Football Observatory) δημοσίευσε μία...