ΝΕΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΒΙΑΣ: Αρπαξε το παιδί και τον κυνηγούσε η Αστυνομία στο Ρίο

    Ημερομηνία:

    Τα ξημερώματα της Δευτέρας στην οδό Βότση, χθες  Τρίτη στην περιοχή των Ζαρουχλεϊκων, το απόγευμα της Δευτέρας στην περιοχή του Ρίου. Δεν έχουν τέλος τα περιστατικά ενδοοικογενειακής βίας που καταγγέλλονται στο τηλεφωνικό κέντρο της Άμεσης Δράσης Πατρών.

    Η επικοινωνία με το «100» δεν γίνεται μόνο από τις γυναίκες που κακοποιούνται αλλά και από γείτονες. Είναι τόσα πολλά τα περιστατικά που πλέον η γειτονιά «μιλάει»! Το απόγευμα της Δευτέρας προκλήθηκε σοβαρός επεισόδιο μεταξύ δύο πρώην συζύγων. Πατέρας “απήγαγε” το παιδί του από τη γυναίκα με την οποία βρίσκεται σε διάσταση, το έβαλε στο αμάξι και έφυγε προς άγνωστη κατεύθυνση. Την επιμέλεια του ανήλικου έχει η μητέρα. Η αστυνομία ειδοποιήθηκε και αξεπέλυσε ανθρωποκυνηγητό για να τον ακινητοποιήσει. Ο άνδρας μαζί με το παιδί έτρεχε με το αυτοκίνητό του στην ευρύτερη περιοχή του Ρίου.

    Τελικά η αστυνομία τον σταμάτησε και έτσι αναγκάστηκε να επιστρέψει το παιδί στη μητέρα του. Οι δύο γονείς είναι στα Δικαστήρια και για το ζήτημα της επιμέλειας ανηλίκου.  Ωστόσο αυτό είναι μόνο ένα από τα συμβάντα που σχετίζονται με το όλο θέμα. Στο δε γραφείο ενδοοικογενειακής βίας που ξεκίνησε την λειτουργία του πριν από σχεδόν ένα μήνα οι καταγγελίες που έχουν γίνει μέσα σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα έχον ξεπεράσει πλέον τις 20.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Η Τέιλορ Σουίφτ άλλαζε τους άντρες σαν τα πουκάμισα

    Σαν τα πουκάμισα άλλαζε τους άντρες η Τέιλορ Σουίφτ, μέχρι να...

    Αυτά τα 5 φαγητά είναι άνοστα την επόμενη μέρα

    Σαν το φρεσκομαγειρεμένο φαγητό, κανένα. Σαν την τραγανότητα της ζεστής πατάτας που...

    To γνωρίζατε; – Tι σημαίνει όταν κάποιος απαντά μόνο με «ΟΚ» σύμφωνα με την ψυχολογία

    Το ΟΚ είναι μια συχνή απάντηση σε ερωτήσεις. Και παρότι...

    Γυναικείος αυνανισμός: Τι παθαίνουν οι γυναίκες!

    Ο γυναικείος αυνανισμός πλέον στις μέρες μας δεν είναι...