Νέο θύμα απάτης! “Πέταξε” 36.000 ευρώ

Ημερομηνία:

Θύμα οργανωμένης τηλεφωνικής απάτης έπεσε μια ηλικιωμένη γυναίκα περίπου 70 ετών στο κέντρο του Αγρινίου, η οποία πείστηκε να πετάξει από το μπαλκόνι της 36.000 ευρώ και κοσμήματα αξίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του sinidisi.gr, γυναίκα δέχθηκε τηλεφώνημα την Πέμπτη (21.5.26) από άγνωστο άνδρα, ο οποίος προσποιήθηκε τον λογιστή της και της ανέφερε ότι πρέπει να γίνει «καταγραφή» χρημάτων και κοσμημάτων, τα οποία, όπως ισχυρίστηκε, είχαν εντοπιστεί δορυφορικά. Ο ίδιος υποστήριξε ακόμη ότι τα κοσμήματα διαθέτουν κωδικούς και τα χρήματα είναι «τσιπαρισμένα» και πρέπει να δηλωθούν, διαφορετικά θα κατασχεθούν από την κυβέρνηση.

Δυτ. Ελλάδα: Πέταξε 36.000€ και κοσμήματα αξίας από το μπαλκόνι για να «καταγραφούν»

Πεισμένη από τα λεγόμενα του δράστη, η ηλικιωμένη Γ.Δ. τοποθέτησε τα χρήματα και τα κοσμήματα σε δύο σακούλες και τα πέταξε από το μπαλκόνι της οικίας της. Στη μία υπήρχαν κοσμήματα και στην άλλη 36.000 ευρώ.

Λίγο αργότερα, η ίδια επικοινώνησε με τον λογιστή της για να ενημερωθεί αν έγινε η καταγραφή, οπότε και αντιλήφθηκε ότι είχε πέσει θύμα απάτης.

PHILOXENIA

Κοινοποίηση:

Τελευταία Νέα

Κοινοποίηση:

Περισσότερα Άρθρα
Σχετικα

Έτοιμο το σενάριο για τη βιογραφική ταινία για τον Όζι Όσμπορν: Μιλάμε με σκηνοθέτες, είπε ο γιος του

Νέες πληροφορίες για τη βιογραφική ταινία για τον Όζι Όσμπορν έδωσε...

Συνελήφθη 47χρονος που γδύθηκε μπροστά στην ψυχολόγο του στον Εύοσμο

Αντί να ξεγυμνώσει την ψυχή του και να βγάλει...

Πώς η Πάμελα Άντερσον ξαναγράφει την ιστορία της ζωής της: Από σύμβολο των ‘90s, συγγραφέας και designer

Η νέα συνεργασία της Πάμελα Αντερσον με το γνωστό brand επίπλων...