ΝΕΟ ΤΡΟΧΑΙΟ: Νεκρός οδηγός που “καρφώθηκε” στις μπάρες

    Ημερομηνία:

    Σοβαρό τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε το μεσημέρι της Παρασκευή στην ε.ο. Τρικάλων-Λάρισας, στο ύψος του Πετρόπορου.

    Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του trikalavoice.gr όχημα που κατευθυνόταν από Λάρισα προς Τρίκαλα ξέφυγε της πορείας του κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες και καρφώθηκε στα κιγκλιδώματα. Στο σημείο έσπευσαν δυο οχήματα της Πυροσβεστικής άνδρες της οποίας έδωσαν μάχη για αρκετή ώρα προκειμένου να απεγκλωβίσουν τον οδηγό από την άμορφη μάζα.

    Σύμφωνα με πληροφορίες ο 55χρονος οδηγός ανασύρθηκε τελικά χωρίς τις αισθήσεις του και διακομίστηκε στο Νοσοκομείο Τρικάλων όπου και διασωληνώθηκε άμεσα, ωστόσο παρά τις προσπάθειες των γιατρών κατέληξε.

    Όλα αυτά λίγες ώρες μετά από τα σοβαρά τροχαία που σημειώθηκαν, όταν ένας ανήλικος οδηγός μηχανής στο Κορωπί και μία γυναίκα στην Ηλεία άφησαν την τελευταία τους πνοή στην άσφαλτο. Να σημειωθεί ότι χθες, ακόμη ένας μοτοσικλετιστής, πατέρας τεσσάρων παιδιών, είχε χάσει τη ζωή του στον δρόμο Λαμίας-Δομοκού, έπειτα από σύγκρουση με φορτηγό.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Οι πρωταθλητές των aircondition: Δεύτερη η Ελλάδα στην κατανάλωση κλιματιστικών στην ΕΕ

    Καθώς η Ευρώπη μαστίζεται από ένα ακόμη κύμα καύσωνα, ο...

    Πολιτικός «σεισμός» για τις χρεώσεις στα ΑΤΜ – Τι απαντά η Τράπεζα Πειραιώς

    Μία σημαντική αλλαγή στη χρήση των ΑΤΜ ανακοίνωσε πρόσφατα...

    «Ο σύζυγός μου παρακολουθεί ταινίες σεξουαλικού περιεχομένου την ώρα που κάνουμε έρωτα. Νιώθω άχρηστη»

    Είναι φυσιολογικό κάθε σχέση, ειδικά αν μετρά πολλά χρόνια ύπαρξης,...