Νεογέννητο κοριτσάκι βρέθηκε από παρέα εφήβων εγκαταλελειμμένο στους -20 βαθμούς Κελσίου

    Ημερομηνία:

    Ένα νεογέννητο κοριτσάκι βρέθηκε εγκαταλελειμμένο στους -20 βαθμούς Κελσίου σε περιοχή της Σιβηρίας και σύμφωνα με ρώσους αξιωματούχους είναι καλά στην υγεία του, μετέδωσε το BBC.

    Το νεογέννητο βρέθηκε μέσα σε μια συσκευασία για αβγά από πέντε εφήβους που περπατούσαν σε έναν δρόμο κοντά στο χωριό Σοσνόβγκα έξω από το Νοβοσιμπίρσκ, την περασμένη Παρασκευή, αναφέρουν ρεπορτάζ των τοπικών μέσων ενημέρωσης.

    Το βρέφος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο από τους γονείς ενός εκ των εφήβων και οι γιατροί είπαν ότι είναι καλά στην υγεία του.

    Η αστυνομία αναζητεί την μητέρα του βρέφους και έχει ξεκινήσει ποινική έρευνα για απόπειρα ανθρωποκτονίας με θύμα ανήλικο.

    Νεογέννητο κοριτσάκι βρέθηκε από παρέα εφήβων εγκαταλελειμμένο στους -20 βαθμούς Κελσίου

    Φωτό από BBC

    Οι γονείς του εφήβου, που έχουν ήδη τρεις γιούς, θέλουν να την υιοθετήσουν, αλλά θα πρέπει να περιμένουν μήπως βρεθούν συγγενείς της.

    Όπως είπε ο πατέρας του εφήβου Ντμίτρι Λιτβίνοφ, το βρέφος είχε μαζί του ένα κουβερτάκι και ένα μπιμπερό.

    Εκτιμάται ότι ήταν περίπου τριών ημερών όταν βρέθηκε.

    Τοπικά μέσα ενημέρωσης μετέδωσαν ότι, αν δεν βρεθούν συγγενείς, οι νέοι γονείς θα πρέπει να συγκεντρώσουν μια σειρά από έγγραφα και να κάνουν ειδικά σεμινάρια προτού τους επιτραπεί να υιθοετήσουν το βρέφος.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Προσωπικός Αριθμός: Ανακοινώθηκε η απόδοσή του σε 5 εκατ. πολίτες – Πότε θα λάβετε τον δικό σας

    Αυτόματα αποκτούν πλέον Προσωπικό Αριθμό (ΠΑ), οι πολίτες που δεν τον...

    Στις 23 Νοεμβρίου θα πραγματοποιηθεί η Συνδιάσκεψη του ΠΑΣΟΚ Κίνημα Αλλαγής στην Πάτρα – Παρών ο Ν. Ανδρουλάκης

    Είναι μια πολιτική διαδικασία ανάδειξης των ζητημάτων που απασχολούν...

    Πάτρα: Εκατοντάδες για το τελευταίο αντίο στην δικηγόρο Τέτη Τζαμαλούκα – φωτό

    Εκατοντάδες Πατρινοί είπαν σήμερα το μεσημέρι το στερνό αντίο...

    Η Έλενα Παπαρίζου θα βαφτίσει τον γιο του Πάνου Μουζουράκη – «Από τα πιο δοτικά άτομα που έχω γνωρίσει», είπε ο τραγουδιστής

    Τον γιο του Πάνου Μουζουράκη και της Μαριλού Κόζαρη πρόκειται να βαφτίσει η...