Νέος «λαγός» στην έρευνα για τον έκφυλο καθηγητή

    Ημερομηνία:

    Την ώρα που ο 52χρονος καθηγητής στον Αλιμο βρίσκεται προφυλακισμένος για γενετήσιες πράξεις σε βάρος της 14χρονης μαθήτριάς του, η έρευνα των αστυνομικών έβγαλε νέο «λαγό», που θα επιβαρύνει κι άλλο τη θέση του. Σύμφωνα με πληροφορίες από τα εγκληματολογικά εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ., όπου είχε γίνει φύλλο και φτερό το κινητό του εκπαιδευτικού, ανακτήθηκε συνομιλία του με άλλη ανήλικη!

    Δεν έχει διευκρινιστεί ωστόσο εάν πρόκειται επίσης για μαθήτριά του ή όχι και το μόνο γνωστό είναι πως πρόκειται για 16χρονη με την οποία συνομιλούσε πέρυσι. Η συνομιλία είναι στο ίδιο προσβλητικό ύφος όπως με τη 14χρονη. Περισσότερα, όμως, θα προκύψουν όταν ανάψει το πράσινο φως για την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου της 16χρονης, η οποία αναμένεται να κληθεί για κατάθεση. Με το νέο επιβαρυντικό στοιχείο δυσχεραίνει η θέση του 52χρονου, ο οποίος ήδη κατηγορείται για κατάχρηση ανηλίκου που έχει συμπληρώσει τα 14 έτη, τελεσθείσα υπό την επιβαρυντική περίσταση ότι το αδίκημα, σε βαθμό κακουργήματος, τελέστηκε από εκπαιδευτικό, καθώς και για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας ανηλίκου κάτω των 15 ετών μέσω διαδικτύου κατ’ εξακολούθηση.

    Υπενθυμίζεται ότι ο καθηγητής, απολογούμενος, αρνήθηκε ότι είχε οποιαδήποτε σεξουαλική επαφή με τη 14χρονη και αποδέχθηκε ότι είχε ανταλλάξει μηνύματα μαζί της λέγοντας στην ανακρίτρια: «Είναι τόσο σοβαρό αδίκημα η ανταλλαγή μηνυμάτων με τη μαθήτριά μου;». Για τις… στενές επαφές είπε: «Δεν έχω απλώσει χέρι πάνω της με πονηρό τρόπο. Μία μόνο φορά τη φίλησα στον λαιμό ύστερα από δική της παρότρυνση και την άγγιξα χαμηλά στη μέση κατά λάθος όταν με αγκάλιασε. Παραδέχομαι ότι αυτό ήταν λάθος». Οσα αποδέχεται ο 52χρονος, σύμφωνα με τον δικηγόρο του, δεν συνιστούν το αδίκημα της ασέλγειας. Στο μεταξύ, ο προφυλακισμένος καθηγητής δήλωσε μετανιωμένος έστω για αυτά που αποδέχεται.

    «Σέβομαι την απόφαση της Δικαιοσύνης να προφυλακιστώ. Εχω συνειδητοποιήσει το λάθος μου και πόσο σοβαρή ήταν η επικοινωνία που είχα με τη 14χρονη μαθήτριά μου. Αλλαξε όλη μου η ζωή, χάνω τη δουλειά μου από ένα λάθος που δεν είχα καταλάβει πόσο σοβαρό είναι. Το έχω μετανιώσει και ζητώ συγγνώμη από τους γονείς της και την οικογένειά της. Ομως, δεν έχω ασελγήσει σε βάρος της 14χρονης με κανέναν τρόπο, δεν έχω απλώσει χέρι πάνω της. Ποτέ δεν συναντήθηκα μόνος μου μαζί της, πάντα ήταν με παρουσία τρίτου προσώπου» δήλωσε μέσω του δικηγόρου του.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Άγριος καβγάς ζευγαριού όταν η σύζυγος κατηγόρησε τον άνδρα της ότι έχει ομόφυλη σχέση

    Άγριος καβγάς ξέσπασε ανάμεσα σε ζευγάρι στον Βόλο για...

    Μύκονος: Πλήγμα στα κυκλώματα που εμπορεύονται προϊόντα μαϊμού

    Σημαντικό πλήγμα στο παραεμπόριο πέτυχε η Υποδιεύθυνση Αστυνομίας Μυκόνου....

    «Η τεχνικός της απάτης»: Μυστηριώδης γυναίκα τρομοκρατεί το Αγρίνιο

    Μια ασυνήθιστη και ανησυχητική απόπειρα απάτης φαίνεται πως βρίσκεται...

    Η επίσκεψη του Κώστα Καραμανλή στην Ορεινή Ναυπακτία, που πήγε, με ποιους και που δείπνησε ΦΩΤΟ

    Ο πρώην πρωθυπουργός, Κώστας Καραμανλής. βρίσκεται αυτές τις ημέρες...