Νέος Managing Director στην Καλλιμάνης

    Ημερομηνία:

    Τη θέση του Managing Directorστην Καλλιμάνης ανέλαβε από τις αρχές Σεπτεμβρίου ο Χρήστος Κατσίχτης, στέλεχος με μακρά εμπειρία στον χώρο των καταναλωτικών προϊόντων.

    Ο κ. Κατσίχτης έχει διατελέσει ανώτατο στέλεχος σε κορυφαίες επιχειρήσεις, όπως οι Melissa Kikizas A.E., Reckitt Benckiser Hygiene Home Hellas και ELAIS–Unilever Hellas A.E. Ενώ παράλληλα, είναι κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών.

    Η ένταξή του στην ηγετική ομάδα της Καλλιμάνης σηματοδοτεί ένα νέο κεφάλαιο στην πορεία της εταιρείας, με στόχο την περαιτέρω ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας και την υλοποίηση του στρατηγικού σχεδίου ανάπτυξης.

    Δύο λόγια για τα Καλλιμάνης

    Με πάνω από 65 χρόνια εμπειρίας και εξειδίκευσης, η ΚΑΛΛΙΜΑΝΗΣ έχει δημιουργήσει ισχυρή παρουσία στον τομέα των φρεσκοκατεψυγμένων αλιευμάτων και του τόνου στην Ελλάδα. Πλέον δραστηριοποιείται και στην κατηγορία του σούσι. Έχει έδρα το Αίγιο όπου βρίσκονται και οι τρεις σύγχρονες μονάδες παραγωγής της. Η γκάμα των προϊόντων της  περιλαμβάνει μια ευρεία ποικιλία ποιοτικών & γευστικών προϊόντων, όπως φυσικά και παναρισμένα αλιεύματα, καθώς και ημιέτοιμα /έτοιμα γεύματα με βάση ψάρια και θαλασσινά. Η εταιρεία επενδύει σημαντικά στην έρευνα και την ανάπτυξη. Ενώ συμβάλλει σημαντικά στην κοινωνικο-οικονομική ανάπτυξη της περιοχής. Εξυπηρετεί τις αγορές του οργανωμένου λιανεμπορίου και της μαζικής εστίασης, ενώ εξάγει προϊόντα τόσο στην Ευρώπη όσο και εκτός αυτής.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Τα 5 κόλπα που χρησιμοποιούν οι νάρκισσοι στους καβγάδες – «Mην πέσετε στην παγίδα τους»

    Η Dr Annie Zimmerman, μια ψυχαναλύτρια που έχει λογαριασμό...

    Αυτή είναι η χειρότερη στάση ύπνου για την πλάτη, σύμφωνα με viral βίντεο

    Τον γύρο του διαδικτύου κάνει ένα βίντεο που ανέβηκε...

    11 πολιτισμοί που εξαφανίστηκαν μυστηριωδώς

    Τα βιβλία της ιστορίας είναι γεμάτα από έθνη, αυτοκρατορίες...

    Πάτρα: Έκρηξη σε υποσταθμό της ΔΕΗ στην οδό Άστιγγος

    Αναστάτωση προκλήθηκε νωρίτερα στην οδό Άστιγγος, στην Πάτρα, έπειτα...