Νεπάλ: Συνετρίβη αεροσκάφος με 72 επιβαίνοντες

    Ημερομηνία:

    Αεροσκάφος με 72 επιβαίνοντες συνετρίβη στην περιοχή Ποχάρα του Νεπάλ (κεντρικά), ανακοίνωσε η αεροπορική εταιρεία Yeti Airlines, στην οποία ανήκει.

    Τοπικός αξιωματούχος που μίλησε στο κινεζικό κρατικό πρακτορείο ειδήσεων Νέα Κίνα διευκρίνισε πως το αεροσκάφος, που εκτελούσε πτήση προς την Ποχάρα από την πρωτεύουσα Κατμαντού, συνετρίβη κοντά στον ποταμό Σέτι.

    Φλίγκος

    Σύμφωνα με την κρατική τηλεόραση, την οποία επικαλείται το πρακτορείο ειδήσεων Reuters, στο σημείο της συντριβής έχουν ήδη ανασυρθεί σοροί επιβαινόντων.

    «Επέβαιναν σε αυτό 68 επιβάτες και τέσσερα μέλη πληρώματος… ομάδες διάσωσης μεταβαίνουν στο σημείο, δεν γνωρίζουμε αυτή τη στιγμή εάν υπάρχουν επιζώντες», δήλωσε ο εκπρόσωπος της αεροπορικής εταιρίας Στουνταρσάν Μπαρταούλα στο Γαλλικό Πρακτορείο.

     

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Στην Αθήνα το Final Four 2026 της EuroLeague

    Στο ΟΑΚΑ θα διεξαχθεί το Final Four της Euroleague...

    Γαλλία: «Μπλοκάρουμε τα πάντα» – Ξεκίνησαν επεισόδια και συλλήψεις (εικόνες)

    Οι πρώτες κινητοποιήσεις άρχισαν σήμερα το πρωί στη Γαλλία και γύρω...

    Λεωνίδας Μαργαρίτης: Βυζαντινό μουσείο στην πόλη

    Του Λεωνίδα Γ. Μαργαρίτη Επιτ. Δικηγόρου, Προέδρου Εταιρείας Λογοτεχνών Στις...