Νετανιάχου: Προσφέρει αμοιβή 5 εκατ. δολαρίων σε όποιον από την Γάζα παραδόσει όμηρο

    Ημερομηνία:

    Ο ισραηλινός πρωθυπουργός Μπενιαμίν Νετανιάχου δήλωσε κατά τη διάρκεια επίσκεψής του στη Γάζα την Τρίτη ότι η Χαμάς δεν θα κυβερνά τον παλαιστινιακό θύλακα μετά το τέλος του πολέμου και ότι το Ισραήλ έχει καταστρέψει τις στρατιωτικές δυνατότητες της ισλαμιστικής οργάνωσης.

    Ο Νετανιάχου δήλωσε επίσης ότι το Ισραήλ δεν έχει εγκαταλείψει την προσπάθεια να εντοπίσει τους 101 εναπομείναντες ομήρους που πιστεύεται ότι βρίσκονται ακόμη στον θύλακα και προσέφερε αμοιβή 5 εκατομμυρίων δολαρίων για την επιστροφή του καθενός.

    «Όποιος τολμήσει να βλάψει τους ομήρους μας θα έχει αίμα στο κεφάλι του. Θα σας κυνηγήσουμε και θα σας πιάσουμε», δήλωσε ο Νετανιάχου όπως μεταδίδει το reuters.

    «Όποιος μας φέρει όμηρο θα βρει έναν ασφαλή τρόπο, αυτός και η οικογένειά του, να φύγουν», είπε. «Επιλέξτε, η επιλογή είναι δική σας, αλλά το αποτέλεσμα θα είναι το ίδιο. Θα τους πάρουμε όλους πίσω».

    Τα σχόλια έγιναν σε βιντεοσκοπημένο βίντεο που κατέγραψε ο Νετανιάχου κατά τη διάρκεια επίσκεψής του στη Γάζα με τον υπουργό Άμυνας του Ισραήλ και τον αρχηγό του στρατού του, όπου έλαβε επίσης ενημέρωση για τις επιχειρησιακές δραστηριότητες.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Για 4 βιασμούς κατηγορείται ο γιος της πριγκίπισσας

    Ο μεγαλύτερος γιος της πριγκίπισσας της Νορβηγίας Μέτε-Μάριτ,  Μάριους Μποργκ Χόιμπι, κατηγορείται...

    «Πώς ένα τρίο με βοήθησε να ξεπεράσω τον δύσκολο χωρισμό μου»

    Φαίνεται πώς όλο και περισσότερος κόσμος έχει αρχίσει και...

    Ερωτευμένη στην Αλόννησο η Στέλλα Μπεζαντάκου

    Ερωτευμένη στην Αλόννησο η Στέλλα Μπεζαντάκου. Μετά την πυρκαγιά που απείλησε το...

    Δυτική Αχαΐα: Υπόμνημα Αλεξόπουλου σε Κατσαφάδο- Ζητά έκτακτη χρηματοδότηση

    Υπόμνημα με την πλήρη καταγραφή των ζημιών που προκλήθηκαν...