flamis.gr
Αληθινές ειδήσεις από την Πάτρα με το κύρος έγκριτων δημοσιογράφων. Έκτακτη επικαιρότητα και τα τελευταία νέα από την Πάτρα, την Ελλάδα και όλο τον Κόσμο!

Netflix: 12 χριστουγεννιάτικες ταινίες για να μπείτε σε εορταστική διάθεση – ΒΙΝΤΕΟ

Τα φετινά Χριστούγεννα, όπως και όλο το 2020, είναι τελείως διαφορετικά από ότι έχουμε συνηθίσει. Ο κορονοϊός έχει αλλάξει όλες τις συνήθειές μας και αναγκαζόμαστε να περνάμε τον περισσότερο χρόνο κλεισμένοι μέσα στα σπίτια μας. Ευτυχώς υπάρχει και το Netflix με τις αμέτρητες σειρές και ταινίες του και ανεβαίνει η διάθεσή μας.

Αυτές είναι οι 12 ταινίες που πρέπει να δείτε μέχρι τις 25 Δεκεμβρίου, προκειμένου να μπείτε για τα καλά στο πνεύμα των Χριστουγέννων και να αποβάλετε τελείως από πάνω σας το στρες του lockdown. Ρομαντικές ιστορίες, οικογενειακά παραμύθια, κινούμενα σχέδια και πολλά ακόμη με ένα κλικ στις οθόνες μας.

Χριστούγεννα στην Πλατεία με την Ντόλι Πάρτον

Η διάθεση των γιορτών παγώνει όταν μια άκαρδη γυναίκα θέλει να πουλήσει τα ακίνητα στη γενέτειρά της. Μπορούν η μουσική, η μαγεία και οι μνήμες να της αλλάξουν γνώμη;

 

 

Jingle Jangle: Μαγικά Χριστούγεννα 

Δεκαετίες αφότου ο έμπιστος μαθητευόμενός του τον πρόδωσε, ένας άλλοτε χαρωπός παιχνιδοποιός βρίσκει ξανά την ελπίδα στο πρόσωπο της εγγονής του που μπαίνει στη ζωή του.

 

Διπλή Πριγκίπισσα: Ξαναλλάζουμε;

 

Όταν η χριστουγεννιάτικη στέψη της Μάργκαρετ περιπλέκει τα αισθηματικά της, η σωσίας της, η Στέισι, σώζει την κατάσταση. Θα καταστρέψει τα πλάνα τους μια τρίτη σωσίας;

 

Ραντεβού στις Γιορτές 

Έχοντας κουραστεί να είναι μόνοι στις γιορτές, δύο άγνωστοι συμφωνούν να συνοδεύουν ο ένας τον άλλον όλο τον χρόνο, αλλά τελικά προκύπτουν συναισθήματα στην πορεία.

 

 

Στον Ρυθμό των Χριστουγέννων

Μετά το αναπάντεχο τέλος της χλιδάτης ζωής τους λίγο πριν από τα Χριστούγεννα, ένας χήρος ραδιοφωνικός DJ και τα τέσσερα κακομαθημένα παιδιά του μαθαίνουν να ζουν απλά.

 

Ντας και Λίλι 

Τα αντίθετα έλκονται τα Χριστούγεννα: ο κυνικός Ντας και η χαρωπή Λίλι ανταλλάσσουν μηνύματα και προκλήσεις μέσα από ένα κόκκινο σημειωματάριο που τριγυρνά στη Νέα Υόρκη.

 

 

Χριστούγεννα εξ Ουρανού

Μια υποδειγματική βοηθός πολιτικού ερωτεύεται έναν καλόκαρδο στρατιωτικό πιλότο, ενώ προσπαθεί να καταστρέψει την τροπική του βάση και τη χριστουγεννιάτική της παράδοση.

 

Μεσάνυχτα στο Μαγκνόλια

Οι παλιόφιλοι και παραγωγοί τοπικού ραδιοφώνου Μάγκι και Τζακ παριστάνουν το ζευγάρι στις οικογένειες και το ακροατήριό τους, ελπίζοντας να κάνουν την εκπομπή επιτυχία.

Τα Πυρά των Χριστουγέννων

Ένας άντρας αποτρέπει μια απόπειρα δολοφονίας, μετά ξεφεύγει από τους πιθανούς δολοφόνους και τον στόχο τους, ενώ παράλληλα τον ψάχνει μια γυναίκα που μόλις γνώρισε. 

Τα Χρονικά των Χριστουγέννων

 

Δύο αδέρφια χαλάνε κατά λάθος το έλκηθρο του Αϊ-Βασίλη και περνούν μια ολόκληρη νύχτα προσπαθώντας να σώσουν τα Χριστούγεννα παρέα με τον ξύπνιο και ντόμπρο ασπρογένη.

 

Τα Χρονικά των Χριστουγέννων: Δεύτερο ΜέροςΔυσαρεστημένη με τη νέα σχέση της μαμάς της, η έφηβη πλέον Κέιτ το σκάει και φτάνει στον Βόρειο Πόλο όπου ένα κακό ξωτικό σχεδιάζει με δόλο να καταργήσει τα Χριστούγεννα.

 

 

Η Χριστουγεννιάτικη Ευχή της Άντζελα
Ο πατέρας της εργάζεται στη μακρινή Αυστραλία και η αποφασιστική Άντζελα καταστρώνει ένα σχέδιο για να ενώσει ξανά την οικογένειά της εγκαίρως για τις γιορτές.