Netflix: Nέα τηλεοπτική σειρά για τους Μπαράκ και Μισέλ Ομπάμα

    Ημερομηνία:

    Μπαράκ και η Μισέλ Ομπάμα ανακοίνωσαν το νέο τους πρότζεκτ, με τίτλο «We the People» στη συνδρομητική πλατφόρμα του Netflix. Πρόκειται για δέκα επεισόδια κινουμένων σχεδίων διάρκειας τριών λεπτών το κάθε ένα, τα οποία θα έχουν τη μορφή μουσικών βίντεο κλιπ.

    Το προεδρικό ζευγάρι εξήγησε την επιθυμία τους να «εκπαιδεύσουν τη νέα γενιά Αμερικάνων σχετικά με τη δύναμη που έχουν ως πολίτες». Στα επεισόδια θα δώσουν το «παρών» με τα τραγούδια τους διάσημοι καλλιτέχνες, μεταξύ των οποίων θα είναι η Μπίμπι Ρέτζα, η Τζανέλ Μονά, ο Άνταμ Λάμπερτ η Άντρα Ντέι, η H.E.R, ο Κάιλ Μιράντα κ.α.

    Η Αμάντα Γκόρμαν θα παρουσιάσει επίσης τα ποιήματά της με αυθεντικά τραγούδια και συνθέσεις.

    Η σειρά περιγράφεται ως «μια έκκληση για δράση σε όλους τους νέους και να προσδιορίσουν ξανά τις έννοιες “εξουσία και ιθαγένεια” σε έναν σύγχρονο κόσμο». Θα κάνει πρεμιέρα στις 4 Ιουλίου, ημέρα Ανεξαρτησίας των ΗΠΑ.

    GLEARNET

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Ένα βήμα προς το ψηφιακό ευρώ έκανε το Eurogroup – Πού «κολλά» το project

    Ένα βασικό βήμα στις προσπάθειές τους για τη δημιουργία...

    Από τρεις περιφέρειες το 82% των εξαγωγών – Τι και πού πουλάνε

    Ελλάδα δυστυχώς φαίνεται ότι είναι κυρίως… η Αττική σε...

    Μήπως ο άνθρωπος δεν θέλει πια να πάει στο φεγγάρι; – Έχουν περάσει πάνω από 50 χρόνια

    19 Σεπτεμβρίου 2005 Η NASA παρουσιάζει ένα σχέδιο ύψους 104...

    Πόσο «κόβει» από τα άλλα κόμματα το «Κόμμα Τσίπρα»

    Ένα από τα πιο ενδιαφέροντα στοιχεία της δημοσκόπησης της Metron...