New York Post: Ο Τραμπ μίλησε με τον Πούτιν για τον τερματισμό του πολέμου στην Ουκρανία

    Ημερομηνία:

    Τηλεφωνική συνομιλία με τον Ρώσο ομόλογό του Βλαντίμιρ Πούτιν δήλωσε ότι είχε ο Ντόναλντ Τραμπ προκειμένου να συζητήσουν για τον τερματισμό του πολέμου στην Ουκρανία.

    Την είδηση για τη συνομιλία του Ντόναλντ Τραμπ με τον Βλαντίμιρ Πούτιν δημοσίευσε η New York Post αργά το βράδυ του Σάββατο (08.02.2025).

    «Αυτός (ο Πούτιν) θέλει να δει να σταματήσουν να πεθαίνουν άνθρωποι», δήλωσε ο Τραμπ στη New York Post.

    GLEARNET

    Στα τέλη Ιανουαρίου, ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου Ντμίτρι Πεσκόφ δήλωσε ότι ο Πούτιν είναι έτοιμος να έχει τηλεφωνική επικοινωνία με τον Τραμπ και ότι η Μόσχα περιμένει νέα από την Ουάσινγκτον ότι και αυτή είναι έτοιμη.

    Ο πόλεμος, ο οποίος ξέσπασε με την εισβολή των ρωσικών δυνάμεων στην Ουκρανία, συμπληρώνει τρία χρόνια στις 24 Φεβρουαρίου. Χιλιάδες άνθρωποι, στη μεγάλη πλειονότητά τους Ουκρανοί, έχουν σκοτωθεί στη σύγκρουση.

    Ο Τραμπ δήλωσε επίσης στη New York Post ότι «πάντα είχε καλή σχέση με τον Πούτιν» και ότι έχει συγκεκριμένο σχέδιο για τον τερματισμό του πολέμου. Ωστόσο δεν διευκρίνισε περαιτέρω.

    «Ελπίζω να γίνει γρήγορα», είπε. «Κάθε μέρα πεθαίνουν άνθρωποι. Αυτός ο πόλεμος στην Ουκρανία είναι τόσο κακός. Θέλω να το τελειώσω αυτό το καταραμένο πράγμα», σημείωσε ο Αμερικανός πρόεδρος.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Πάτρα: Εδειξαν στο Δικαστήριο το βίντεο με τον θανατηφόρο ξυλοδαρμό της Γαρυφαλιάς

    Σε εξέλιξη βρίσκεται από το πρωί η δίκη για...

    Συνταγή για πεντανόστιμα μακαρόνια με μανιτάρια – Η ιδανική επιλογή για ένα θρεπτικό γεύμα χωρίς κρέας

    Αναζητάτε μια νόστιμη επιλογή χωρίς κρέας; Τότε αυτή η...

    Έτσι θα ξαναβρείτε τη χαμένη σας ερωτική διάθεση

    Φαίνεται πως τα δυο φύλα αδυνατούν να συντονιστούν ακόμη...

    H πινακίδα που έγινε viral σε όλο τον κόσμο -Γιατί κανείς δεν την καταλαβαίνει

    Μια πινακίδα στο κέντρο του Μονάχου έγινε viral και...